Trei mașini, două autoturisme și o dubă, au fost implicate într-un accident produs în localitatea Moara Nouă, lângă Ploiești, luni, în jurul orei 9.00. 

Potrivit ISU Prahova, două persoane, în vârstă de 37, respectiv 43 de ani, au fost transportate la spital

Pompierii au mobilizat un echipaj de descarcerare, unul de stingere și unul de prim ajutor.

Potrivit IPJ Prahova, traficul era restricționat pe o bandă, pe sensul către Bucov.

Cum s-a produs accidentul (sursa IPJ Prahova):

“Din verificări a rezultat faptul că un conducător auto în vârstă de 50 de ani care se deplasa la volanul unei autoutilitare, pe Centura de Est, la km 80 + 850 m, pe sensul de mers către Brașov, posibil pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani care oprise în coloană.

La scurt timp după, o femeie în vârstă de 45 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism, pe același sens de mers, posibil pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, intră în coliziune cu autoutilitara condusă de bărbatul de 30 de ani.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 30 de ani și femeia de 45 de ani au fost transportați la spital. Cei trei conducători auto au avut rezultat negativ la testarea cu aparatul etilotest. Traficul se desfășoară în condiții normale”.

Foto: ISU Prahova

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here