Update 14.10: Trafic normal

IPJ Prahova:

Din primele cercetări, se pare că conducător auto în vârstă de 59 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism, oprește și coboară pe banda nr. 1 a sensului de mers București către Brașov, moment în care este acroșat de un autoturism condus pe același sens, de un bărbat de 43 de ani. Ulterior, auto condus de bărbatul de 43 de ani este acroșat de un alt auto, condus de un bărbat de 45 de ani care circula pe banda nr. 2

În urma accidentului, bărbatul de 59 de ani a fost transportat la spital. Ceilalți doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință. Trafic normal.

Un accident în care au fost implicate trei mașini s-a produs, miercuri, în jurul orei 12.45, pe Centura de Vest a Ploieștiului, între sensurile giratorii de Strejnic și Rompetrol (pe sensul București – Brașov) 

La ora 13.20, traficul era deviat prin Strejnic (sens giratoriu Rompetrol DN1 – DN1A – DJ129 – sens giratoriu Strejnic DN 1).

O persoană a fost transportată la spital. În accident a fost implicat și un pieton.

Știre în curs de actualizare

Surse: IPJ Prahova, ISU Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here