O femeie în vârstă de 55 de ani a fost grav rănită într-un accident petrecut marți, 15 noiembrie, pe un drum județean din comuna prahoveană Gherghița. Impactul dintre cele două mașini implicate a fost atât de puternic, încât una dintre ele s-a răsturnat.
Accidentul s-a produs marți, 15 noiembrie 2022, în jurul orelor 21.00, la intersecția DC 93 cu DJ 100B, pe raza comunei prahovene Gherghița.

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Prahova, în accident au fost implicate un autoturism condus de o femeie în vârstă de 55 de ani și un altul condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani. În urma impactului, autoturismul femeii s-a răsturnat.
”Femeia a suferit vătămări corporale fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat sursa citată.
Traficul rutier este dirijat.
La locul accidentului Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a mobilizat: o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD, dintre acestea una de terapie intensivă mobilă (cu medic).
Femeie în vârstă de 55 ani a fost descarcerată și predată echipajului SMURD TIM. Ulterior, victima a fost transportată la UPU Ploiești, potrivit informațiilor oferite de Biroul de Presă al ISU Prahova.

Potrivit unor surse, șoferița nu a oprit la indicatorul Stop.

Sursa: IPJ Prahova, ISU Prahova

 

CITEȘTE și O mașină a intrat într-o turmă de oi pe DN 1D

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here