Şoferul vinovat ar fi provocat accidentul după ce s-a luat la întrecere cu un alt şofer, potrivit România TV. Tânărul era tatăl unui băieţel, iar în august urma să facă nuntă cu iubita lui. El avea peste 100 de kilometri la oră, în momentul accidentului şi se întorcea de la discotecă împreună cu un prieten şi alte trei fete. Printre persoanele decedate se afla şi o fată de 17 ani, elevă a Liceului Pedagogic ”Ioan Popescu” din Bârlad. Maria Elena trecea în clasa a XII-a, profilul învăţător-educator. Se afla în mașina condusă de șoferul de 31 de ani.

Accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Drumul European 581, pe raza localităţii Bădeana, jud. Vaslui. Trei autoturisme au fost implicate în incidentul rutier care s-a soldat cu cinci morţi şi şapte răniţi. Dat fiind numărul mare de victime, a fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie.

“Un autoturism înmatriculat în judeţul Bacău, condus de un şofer de 31 de ani, care circula dinspre Bârlad către Tecuci, în zona km 63 + 200 de metri, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autoturism din Bulgaria, care mergea pe aceeaşi direcţie, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Bucureşti, condus regulamentar de un tânăr de 34 de ani. În urma coliziunii a rezultat decesul a cinci persoane, patru din autoturismul din Bacău şi conducătorul auto din maşina înmatriculată în Bucureşti”, a anunţat purtatorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sursa: www.romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here