Accident teribil pe un drum din Prahova! Cinci persoane au ajuns la spital, dintre care două în stare gravă, în urma impactului dintre o căruță și un autoturism. La fața locului s-a deplasat și un elicopter SMURD, care a preluat o femeie care era în comă.

Accidentul s-a produs duminică după-amiază, 28 iulie, în comuna Albești Paleologu. Potrivit Poliției Prahova, din primele cercetări, se pare că atelajul a ieșit de pe un drum lateral, aferent sensului de mers către Ciorani, cu intenția de a vira stânga către Albești și nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului care circula regulamentar către Ciorani.

Cinci persoane au fost transportate la spital, dintre care cel mai grav a fost rănită o femeie de 35 de ani. Aceasta este în comă și a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, avea otoragie pe partea dreaptă și un traumatism la umărul drept, fiind preluată de elicopterul SMURD, anunță SAJ Prahova. ISU Prahova anunță că un bărbat de 51 de ani a suferit un traumatism la femur și la gambă, un bărbat de 23 de ani un traumatism la membrele inferioare, o fată de 15 ani a suferit un traumatism cranio-facial și la membrele inferioare, iar o altă fată de 15 ani a suferit escoriații la mâini și picioare. Opt persoane au fost implicate în accident, celelalte trei, printre care și un copil de 9 ani, nu au fost transportate la spital.

Bărbatul de 51 de ani, rănit grav, era conducătorul căruței, iar soția acestuia este cea care a fost preluată de elicopterul SMURD. În căruță se afla și o fată de 15 ani, de asemenea rănită în urma impactului.

Traficul este restricționat pe sensul de mers către Ciorani, se circulă alternativ, prin dirijare, pe sensul de mers Ciorani către Albești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here