Foto cu caracter ilustrativ

UPDATE. Potrivit ultimelor informații, în mașină se aflau un bărbat și cei patru copii ai săi. La volanul mașinii de afla unul din băieți, iar cel care a decedat era tatăl copiilor, în vârstă de 73 de ani. Deși inițial unul din băieți a refuzat îngrijiri medicale, la ora 08.00 a fost și acesta transportat la spital.

ȘTIREA INIȚIALĂ. Accident teribil vineri dimineață, 12 aprilie, pe DN 1A, la ieșire din Cocorăștii Colț spre Postârnacu, la limita dintre județele Prahova și Dâmbovița! Un bărbat de 42 de ani și-a pierdut viața și alți trei au fost transportați la spital, după ce dubița în care se aflau a lovit un copac!

Cinci bărbați se aflau într-o dubiță transporter și mergeau la muncă, în București. Cel mai probabil șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit un copac. În urma impactului, un bărbat a rămas încarcerat în mașină, iar un altul a rămas surprins sub copacul care s-a rupt.

Ambii bărbați încarcerați au fost extrași de către un echipaj de descarcerare, transmite ISU Prahova, dar din păcate cel prins între fiarele mașini era în stop cardio respirator iresuscitabil, anunță și reprezentanții SAJ Prahova. Bărbatul surprins de copac era conștient, iar alți doi bărbați de asemenea au fost răniți și transportați la spital. Un al cincilea bărbat a refuzat transportul la spital.

Toți cei cinci bărbați aflați în dubiță sunt din Cocorăștii Colț. Bărbatul care a murit este proprietarul mașinii, însă, nu el conducea, ci un alt bărbat, care a fost rănit.

Traficul la fața locului este dirijat de către polițiști. La accident au intervenit o autospecială de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD de la ISU Prahova și forțe de intervenție ale SAJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here