Un băiat de 18 ani, de etnie romă, din Mizil, s-a ales cu dosar penal, după ce a întreținut relații sexuale cu o fată de 14 ani, tot de etnie romă. Cei doi au venit singuri la poliție și au povestit ce s-a întâmplat. 

Potrivit unor surse, băiatul și fata s-au cunoscut pe Facebook în urmă cu ceva vreme

Luni diimineață, tânărul din Mizil a mers la Fetești, unde locuia fata, iar cei doi s-au întors la Mizil, hotărâți să se căsătorească. Adolescenta nu și-a anunțat rudele că pleacă de acasă.

Ajunși la Mizil, cei doi au întreținut relații sexuale, după care au mers la poliție.

Polițiștii i-au anunțat pe părinții fetei, iar pentru băiatul de 18 ani a fost deschis dosar penal pentru act sexual cu o persoană minoră.

“La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, la sediul Poliție orașului Mizil s-au prezentat doi tineri, un băiat în vârstă de 18 ani și o minoră în vârstă de 14 ani care au declarat faptul că în dimineața aceleiași zile, băiatul a venit la domiciliul minorei și au hotărât de comun acord să plece împreună pe raza orașului Mizil pentru a avea o relație. Cei doi au mai declarat și faptul că au întreținut raporturi sexuale cu acordul minorei.

În urma cercetărilor efectuate și expertizei medico-legale s-a constatat faptul că minora nu a fost victima niciunei infracțiuni, fata fiind încredințată tatălui ei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de act sexual cu un minor”, a trasnmis IPJ Prahova.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here