Primăria Ploiești informează cetățenii că în perioada 20-31 martie 2023 se vor executa servicii de deratizare pe suprafața domeniului public și privat al municipiului Ploiești, în baza contractului cu SC Coral Impex.

Produsul utilizat în cadrul acestor operațiuni va fi COLBROM, având substanța activă bromadiolone, pentru combaterea rozătoarelor, a anunţat Primăria Ploieşti, într-un comunicat de presă transmis marţi.

Suplimentar, pot fi utilizate și alte substanțe avizate de către Ministerul Sănătății, cu acordul prealabil al beneficiarului. Produsele  menționate  se regăsesc  în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar – umană de Ministerul Sănătății, tip produs 14, se mai arată în comunicat.

“Pentru ca activitatea de deratizare să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localități. În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a activității de deratizare va fi prelungită”, se mai arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here