Polițiștii prahoveni au desfășurat marți mai multe razii și acțiuni pe raza județului, aplicând sancțiuni contravenționale în valoare de 25.080 lei. Acțiunile au avut ca scop prevenirea faptelor antisociale, iar raziile au fost organizate pe linia de rutieră.

Acțiune organizată de polițiștii Secției 3 Ploiești

În intervalul orar 18 – 20, polițiștii Secției nr. 3 Ploiești au organizat o acțiune în zona de competență, având ca scop prevenirea faptelor antisociale. Astfel, au fost controlate 28 de autovehicule și aplicate opt sancțiuni contravenționale, în valoare de 780 lei.

Razie organizată de polițiștii Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească

Polițiștii Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească au organizat o razie în zona de competență. Au fost realizate trei filtre rutiere, în urma cărora au fost legitimate 83 de persoane, verificate 79 de autovehicule, aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.510 lei și reținut un permis de conducere.

Acțiune desfășurată în zona Gării de Sud

În intervalul orar 16-18, polițiștii Secției nr. 4 au organizat o acțiune în zona Gării de Sud din municipiu. La această acțiune au participat și jandarmi. Au fost legitimate 64 de persoane, controlate 10 autovehicule și aplicate 12 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de 18.150 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here