fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Actorul român Sebastian Stan, în rolul lui Trump, aplaudat minute în șir la Cannes

Citește Și

- Reclamă -

Actorul Sebastian Stan, cel mai apreciat român de la Hollywood, a fost aplaudat minute în șir la Cannes pentru rolul lui Donald Trump în filmul ”The Apprentice”.

Subiectul principal în comentarile cinefililor și criticilor de la Festivalul de la Cannes este prestația românului Sebastian Stan în film.

Actorul cu dublă cetățenie româno-americană a fost senzație, iar unii critici prezic deja că va câștiga premiul de interpretare masculină pentru rolul din filmul ”The Apprentice”. Filmul realizat de cineastul iraniano-danez Ali Abbasi este în competiție pentru trofeul La Palme d’or.

- Reclamă -

Sebastian Stan, în vârstă de 41 de ani, are rolul principal în care îl interpretează pe fostul președinte american Donald Trump la începutul carierei sale de afacerist în imobiliare, în vremea New York-ului falimentar din anii 70-80. Titlul filmului preia numele show-ului de telerealitate pe care îl anima Trump în anii 2000.

Trump violându-şi prima soţie, Trump dopat cu amfetamine, Trump operat ca să i se scoată grăsimea de pe burtă sau ca să i se mascheze începutul de chelie – imaginea despre omul de afaceri şi viitor preşedinte american nu este dintre cele mai măgulitoare.”, transmite RFI despre producția video.

Probabil pentru a evita o posibilă acțiune în justiție, filmul începe cu un text referitor la clauza de non-responsabilitate care precizează că multe din evenimentele ecranizate sunt fictive.

- Reclamă -

Totuși, echipa de campanie a lui Trump a anunțat că va recurge de îndată la proceduri contra “unor afirmaţii complet neadevărate ale unui aşa-zis cineast care nu caută decât să facă senzaţie cu miciuni demult dezminţite”. 

Filmul este bazat pe un scenariu scris de Gabriel Sherman, cunoscut jurnalist care a urmărit piața imobiliară din New York în anii 2000, sens în care la acel moment se întâlnea frecvent cu fostul președinte SUA.

Sebastian Stan a devenit cunoscut pentru rolul său din “Captain America: The Winter Soldier”, realizat de studiourile Marvel.

Pentru a intra în rolul lui Donald Trump, s-a schimbat complet: s-a îngrășat, și-a decolorat părul și l-a coafat, a preluat ticurile verbale și mimica lui Trump, gesturile și chiar și mersul.

- Reclamă -

Huffpost scrie că “La Cannes, Donald Trump aproape că a urcat covorul roşu graţie lui Sebastian Stan”, fiind o metaforă cu privire la faptul că Sebastian Stan a urcat treptele Palatului Festivalurilor din sudul Franței.

Cu părul destul de lung, cu barbă și îmbrăcat la costum cu papion, Stan a fost aplaudat minute în șir în timp ce a pozat în fața zecilor de fotografi prezenți. Pe treptele Palatului din Cannes, alături de el, erau realizatorul Ali Abbasi și Maria Bakalova, cea care joacă în film rolul Ivanei, manechină cehoaică, prima soție a lui Donald Trump.

«The Apprentice» rupe ecranul la Cannes», scrie de partea sa Le Figaro. Criticul ziarului conservator mai notează «Sebastian Stan, încununat cu Ursul de argint la recenta Berlinală pentru interpretarea din «A different man», confirmă că este actorul ce nu trebuie uitat» în timp ce criticul de la Le Monde îl descrie pe Sebastian Stan drept «impecabil» în rolul lui Trump.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Noii consilieri județeni au primit certificatele doveditore al alegerii în funcție

Alegerile locale din 9 iunie au schimbat semnificatic componența Consiliului Județean Prahova. Noii consilieri județeni au primit vineri certificatul...