toader

Nume grele din administrația publică locală ar putea depune mărturie în dosarul de corupție al fostului director general al Poliției Locale Ploiești, Cristinel Toader. Pe listă se află Iulian Bădescu, fostul edil al Ploieștiului, Carmen Gheorghe, actualul director general al Poliției Locale Ploiești, dar și Adrian Vaida, directorul adjunct al instituției.

Dacă în cazul primilor doi instanța încă nu a decis dacă va accepta proba testimonială, Vaida urmează să depună mărturie în fața judecătorilor de la Tribunalul Prahova, acolo unde se judecă dosarul lui Toader. Tot în acest dosar vor fi audiate peste 50 de persoane, în mare parte angajați ai Poliției Locale, dar și Iulian Tănase, un apropiat al fostului primar Iulian Bădescu.

Cristinel Toader a fost deferit justiției la finele anului 2015. Acesta este acuzat de procurorii DNA de șantaj — 4 infracțiuni, folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității în scopul obținerii de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite — 3 infracțiuni, efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț, incompatibile cu funcția deținută, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, în formă continuată — 12 acte materiale, abuz în serviciu având drept consecință obținerea pentru sine sau pentru altul a unui folos necuvenit, în formă continuată — 2 infracțiuni și evaziune fiscală, în formă continuată.

1 COMENTARIU

  1. […] Nume grele din administrația publică locală ar putea depune mărturie în dosarul de corupție al fostului director general al Poliției Locale Ploiești, Cristinel Toader. Pe listă se află Iulian Bădescu, fostul edil al Ploieștiului, Carmen Gheorghe, actualul director general al Poliției Locale Ploiești, dar și Adrian Vaida, directorul adjunct al citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here