fbpx
joi, septembrie 28, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

ACTUALIZARE – Când încep probele de presiune la CET Brazi, după avaria anunţată astăzi

Citește Și

- Reclamă -
Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, a anunţat astăzi, în jurul orei 14.45, că lucrările derulate la termocentrala de la Brazi, în urma celei mai recente avarii, decurg bine şi că e de aşteptat ca în jurul 17.00 să înceapă probele de presiune. Mai departe, în funcţie de cum merg probele, alimentarea cu apă caldă şi căldură ar putea fi reluată, în scenariul optimist, în următoarele ore.

„Deja două din conductele care aveau pori au fost rezolvate, fisura mare a fost rezolvată, mai sunt două conducte care trebuie rezolvate. Estimările sunt că undeva la ora 17.00 încep probele de presiune, iar la ora 18.00 veţi avea o nouă informare, ca să ne lămurim dacă – ferească Dumnezeu! – a mai apărut vreo problemă la CAF pe tema asta”, a transmis primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook a Primăriei.

- Reclamă -

Informarea vine după ce, înainte de prânz, edilul precizase, pe aceeaşi cale, că la nivelul CET Brazi au fost identificate fisuri sau pori pe mai multe conducte şi că este vorba despre o avarie controlată.

Anterior, operatorul Termo Ploieşti anunţase oficial joi dimineaţă că se fac lucrări, estimând că acestea ar dura opt ore, calculate din momentul transmiterii mesajului, care a fost la ora 7.00.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

  1. vest – baraolt, ora 10:00, 12 DEC 2022 seara, caloriferu e incalzit de pisici ca TERMIA lui e pe 0 (zero). Pentru cei care nu cunosc: TERMÍE s.f. 1. (Liv.) Temperatură. 2. (Fiz.) Unitate de măsură a cantităţii de căldură, egală cu căldura produsă prin transformarea în energie termică a unei unităţi de lucru mecanic; megacalorie. // Element secund de compunere savantă cu semnificaţia „căldură”, „temperatură”. [< fr. thermie, it. termia, cf. gr. thermon]. (Dicţionar de neologisme)

    ce sa intelegem?…daca pisi nu alearga (lucru mecanic) nu avem cantitate de caldura??? sau daca ASPIRAM SAVANT CA NU FUNCTIONEAZA SISTEMUL DE TERMOFICARE URBAN NU AVEM CE FACE SI, SAVANT (PE BUNE) TREBUIE SA GASIM SOLUTIE ca depre CAF-urile x,y,z RIP?!??…(tot Braziu legat de SISTEMUL DE TERMOFICARE urbana e facut in anii 70). Cand astia cu auto zic 25 ani de supravietuire cu rabla pe drumuri si e declarata "masina de epoca" stropitoarele aste de apa calda ce sunt la 50 ani? muzeu sau mumii la cate pansamente au nevoie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Zeci de percheziții în Prahova și alte județe, pentru prinderea unor hoți

41 de percheziții au fost efectuate joi, 28 septembrie, în Prahova, dar și în alte județe pentru prinderea unor...