O ploieșteancă lansează acuzații grave la adresa Vigafon Imobiliare, susținând că angajați ai societății i-au împrumutat bani cu camătă și, ulterior, au făcut demersuri să-i ia casa în care locuiește, cu ajutorul unor acte întocmite la notar, care să mascheze acest lucru. De remarcat este că Vigafon se află la ora actuală într-un mare scandal, după ce patronul societății, Gabriel Trifu, a fost arestat preventiv pentru evaziune fiscală, iar mama sa, Ștefana Trifu și un apropiat al acestuia, Paul Horia Ionescu, au fost plasați sub control judiciar în același dosar.

Citește mai multe detalii despre acest subiect aici!

Numele lui Paul Horia Ionescu apare și în memoriul trimis de ploieșteancă redacției noastre, prin care aceasta povestește cu lux de amănunte cum a decurs întreaga “afacere”. Femeia acuză că după ce a dorit să ia un împrumut de la Vigafon Imobiliare, ar fi fost convinsă să semneze un ante-contract de vânzare-cumpărare a imobilului în care locuiește, în baza căruia împrumutul i-ar fi fost dat sub titlul de “avans la contract”, dând astfel o aparență de legalitate metodei. Ploieșteanca spune că atunci când a dorit să restituie banii împrumutați de la Vigafon nu i-au fost acceptați, acuzând că reprezentanții firmei intenționau de fapt să-i ia casa. La ora actuală, încă există pe rolul Judecătoriei Ploiești procesul prin care femeia încearcă să obțină anularea ante-contractului de vânzare-cumpărare prin care și-a pierdut casa, următorul termen de judecată fiind fixat pe 24 martie.

Femeia a făcut numeroase plângeri și petiții, inclusiv la DIICOT și la Parchetul General, dar până la ora actuală nu și-a găsit dreptatea (foto jos).

Vezi mai jos acuzațiile lansate de ploieșteancă care vizează, în afară de reprezentanții firmei Vigafon, și alte persoane cu funcții din județ, despre care femeia spune că au avut influență în tergiversarea aflării adevărului. Facem astfel mențiunea că toate persoanele la care ploieșteanca face referire pot emite un punct de vedere pe adresa de email [email protected]

MEMORIU
Subsemnata Achim Maria, domiciliata in………, prin prezenta va aduc la cunostinta un fapt deosebit de grav,un caz grav de camata (bani primiti cu imprumut+dobanda de la o persoana fizica care ulterior cu rea intentie refuza sa ii primeasca in vederea deposedarii mele de imobil in mod fortat) si in acest moment in instanta a fost aprobata evacuarea mea si a familiei din SINGURA MEA LOCUINTA, cu toate ca am cerut SUSPENDAREA SI ANULAREA EVACUARII DEOARECE PE ROL SE AFLA DOSARUL NUMARUL 22459/281/2015, PENTRU ANULAREA ACT INITIAL- CONSTATAREA NULITATII ABSOLUTE IN CONTRADICTORIU CU IONESCU PAUL-HORIA SI SERBAN ALEXANDRU RAZVAN.
Respectuos va rog sa aveti bunavointa de a lua in considerare descrierea situatiei REALE de fapt dupa cum urmeaza si VA ROG INSISTENT SA DATI CATRE ANCHETA CATRE ORGANELE DE CERCETARE CENTRALE,INSIST CU RUGAMINTEA DE A NU SE MAI TRIMITE CATRE ORGANELE DE CERCETARE DIN PRAHOVA,PLOIESTI DEOARECE SI LA ULTIMA PETITIE CATRE DUMNEAVOSTRA DIN DATA DE 02.12.2015 CU NUMARUL 29713,AVAND ACELASI REZULTAT CU TOATE DEMERSURILE FACUTE DE 10 ANI,FAPT CARE VI L-AM ADUS LA CUNOSTINTA IN PETITIE.
Situatia reala a litigiului dintre mine si Ionescu Paul-Horia si ulterior Serban Alexandru Razvan(fiul lui Serban George care a fost martorul lui Ionescu Paul-Horia in dosarul numarul 12595/281/2006),privind unica locuinta a mea si a fiului meu,respectiv apartamentul situat in Ploiesti, Str……….si respectuos va rog sa aveti bunavointa de a lua considerare cele ce urmeaza:
In toamna anului 2005 am girat o datorie si exista riscul pierderii unicului meu apartament
Cumnatul meu, mi-a promis ajutor financiar,dar numai dupa cateva luni,dupa vanzarea unui imobil
PRECIZEZ  ca in acea perioada eram pensionata medical, avand suferinte psihiatrice si nici o Banca nu mi-a acordat dreptul la un imprumut care sa acopere acea suma
Am aflat ca Agentia Imobiliara “VIGAFON IMOBILIARE” da bani cu imprumut pentru perioade scurte de cateva luni si cu dobanzi suportabile(desi in realitate dobanzile s-au dovedit a fi exagerat de mari si foarte greu de suportat).
M-am dus la sediul agentiei “VIGAFON IMOBILIARE” cu scopul sigur de a obtine un imprumut si in nici un caz de a vinde apartamentul.L-am gasit pe domnul Trifan in agentie care mi-a dat o carte de vizita a lui PATRANESCU VIOREL,spunandu-mi sa iau legatura cu acesta ,deoarece el se ocupa de astfel de cazuri,respectiv de imprumuturi de bani cu dobanda.
Am luat legatura telefonic cu PATRANESCU VIOREL, ulterior in scurt timp acesta a venit la mine acasa pentru a discuta conditiile imprumutului,acesta fiind insotit de o persoana.
I-am invitat in sufragerie,unde,fara ca acea persoana sa intervina, am stabilit cu PATRANESCU VIOREL sa-mi imprumute suma de 24.000 lei la care sa platesc o dobanda de 3.000 euro( 10.000 lei echivalentul la acea vreme la schimbul euro-leu),pentru o perioada de 3 luni,urmand sa incheiem un contract de imprumut la NOTAR Lupu MariaLuiza( constantand acolo ca e cunostinta apropiata cu care colaboreaza constant PATRANESCU VIOREL) .
MENTIONEZ CA PATRANESCU VIOREL NU A VIZIONAT APARTAMENTUL,SCOPUL SALE NEFIIND ACHIZITIONAREA ACESTUIA (in alta camera se aflau la mine niste invitati care pot da declaratie in fata Instantei de Judecata,despre discutia auzita).Tot atunci i-am adus la cunostinta faptul ca sunt pensionata medical avand suferinte psihice,in acel moment PATRANESCU VIOREL a devenit mai interesat intrebandu-ma amanunte despre boala de care sufar.
La data de 19 octombrie 2005 ne-am intalnit la NOTAR Lupu Maria Luiza unde PATRANESCU VIOREL mi-a aratat ca are banii care-mi trebuiau ,dar a precizat ca s-a razgandit cu privire la incheierea contractului de imprumut.Mi-a spus ca imi da suma ceruta,dar conditia este de a incheia unANTECONTRACT DE VANZARE-CUMPARARE,si acesta nu pe numele lui(intrucat are calitatea de DIRECTOR al agentiei “VIGAFON IMOBILIARE”,si se considera PERSOANA PUBLICA si nu trebuie ca numele lui sa apara in asfel de acte),ci pe numele unui prieten foarte bun si colaborator pe care il foloseste ca INTERPUS in CAZURI DE CAMATA(IMPRUMUT CU DOBANDA MASCAT DE ACT NOTARIAL), in acest sens il insotea MATEESCU RADU RAZVAN,care in schimbul unui COMISION de 1000 lei ,ii facea lui PATRANESCU VIOREL acest serviciu.(am inteles ca nu e singura data cand acesta si IONESCU PAUL-HORIA au incheiat asemenea acte pentru PATRANESCU VIOREL,IONESCU PAUL-HORIA avand chiar pe rolul Judecatoriei Ploiesti mult timp dosare similare cu al meu).
Am avut o indoiala in a semna acel act,dar PATRANESCUVIOREL,m-a asigurat ca e este doar o formalitate ,ca in acest fel ii pot garanta returnarea imprumutului,IN FAPT SI IN REALITATE FIIND DOAR UN IMPRUMUT CU DOBANDA.
Mi s-au dat astfel concret 24.000 lei,10.000 lei fiind dobanda fiind notati in ANTECONTRACT CA 3000 de euro.
Arat ca la momentul incheierii ANTECONTRACTULUI detineam actele cadastrale intocmite,iar daca ar fi fost vorba de o VANZARE REALA,intabularea se putea face in 2 saptamani cel mult,si pretul pietii la acea data era de 150.000 lei ,in nici un caz nu as fi cerut un sfert din valoarea reala a apartamentului,si nu era necesar un termen de 3 luni asa cum e trecut pe ANTECONTRACT. Astfel termenul de 3 luni reprezinta in fapt doar termenul de restituire al datoriei cu dobanda aferenta,altfel aveam sa support consecintele actului incheiat.
La data de 19 decembrie 2005,Patranescu Viorel m-a chemat la Notar Lupu Maria Luiza,cu actele apartamentului,obligandu-ma sa le predau d-nei Notar Lupu Maria Luiza ,amenintadu-ma direct ca imi pune sechestru pe apartament,fiind intimidata de acesta,am lasat actele notarei,solicind acesteia sa-mi dea o confirmare cu semnatura si stampila ,ca a primit aceste acte.
La termenul scadent pentru plata datoriei l-am rugat pe PATRANESCU VIOREL sa prelungim contractul intrucat cumnatul  meu ,m-a amanat la randul lui, deoarece nu reusise sa vanda imobilul sa faca rost de bani pentru mine.
PATRANESCU VIOREL a fost de acord cu prelungirea termenului imprumutului,dar mi-a IMPUS conditia sa imi mai dea 10.000 lei la care adauga 6.000 lei dobanda,si sa incheiem UN NOU ANTECONTRACT tot pe o perioada de 3 luni, la care pretul apartamentului ar fi fost tot de 55.000 lei,stabiliti de el,nu eram in masura de a negocia sau de a ma opune,acesta spunadu-mi direct,chiar intimidadu-ma din nou ca ori ii returnez toti banii imprumutati integral impreuna cu dobanda ceruta pe loc,ori intr-un timp foarte scurt imi va lua apartamentul,spunadu-mi direct ca se bazeaza pe relatii la ultimul nivel cu toate autoritatile asa cum a procedat si cu alte persone pe care le-a deposedat de imobile sau terenuri.
SUBLINEZ CA la momentul la care fac referire (ianuarie 2016),pretul real al apartamentului meu era de 150.000 lei.
La data de 25 ianuarie 2006 m-am intalnit la acelasi birou notarial cu PATRANESCU VIOREL si MATEESCU RADURAZVAN,eu fiind insotita si de aceasta data de PREDA MIHAI pe care l-am luat pentru a asista la toate discutiile,deoarece prinsesem o teama de intimidarile constante si presiunile facute de catre PATRANESCU VIOREL,precizez ca PREDA MIHAI a fost de fata si la incheierea PRIMULUI ANTECONTRACT.
MATEESCU RADU RAZVAN i-a spus lui PATRANESCU VIOREL ca nu mai este de acord sa continue aceasta afacere pentru un comision de 1000 lei,pentru ca nu merita deranjul,motiv pentru care PATRANESCU VIOREL l-a sunat pe IONESCU PAUL-HORIA,un alt colaborator al sau care a venit imediat(acesta fiind un alt INTERPUS IN REALITATE).
Precizez ca a fost prima data cand l-am vazut pe IONESCU PAUL-HORIA,iar acesta nici un moment nu a prezentat interes pentru vizionarea apartamentului .Acesta stiind clar motivul REAL pentru care a fost chemat acolo de PATRANESCU VIOREL,semnarea celui de AL DOILEA ANTECONTRACT,aceasta fiind dovada clara ca nu s-a discutat nici un moment despre VANZAREA APARTAMENTULUI,ci doar pentru semnarea acestui act care acoperea in REALITATE un IMPRUMUT CU DOBANDA mascat in acte.
Daca ar fi fost o vanzare REALA,nimeni nu ar fi dat un asfel de avans asa cum pretinde,fara a viziona macar apartamentul si nu s-ar fi facut doua antecontracte cu continuare de la unul la celalat si pe termene asa lungi.
Precizez ca toate actele apartamentului inclusiv INTABULAREA erau facute complet la data de 17 ianurie 2006,si comunicate la Biroul Notarial Lupu Maria Luiza de catre Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Prahova.
DACA AS FI DORIT SA VAND APARTAMENTUL NU MAI ERA NECESAR AL DOILEA ANTECONTRACT DE ACEASTA DATA CU IONESCU PAUL-HORIA CARE A FOST INTOCMIT LA DATA DE 25 IANUARIE 2006.
Mai precizez ca inainte de DATA SCADENTA l-am cautat pePATRANESCU VIOREL,fiind insotita de CALUSERIU LIVIU,cumnatul meu,RUGANDU-L INSISTENT sa ACCEPTE RESTITUIREA BANILOR PLUS DOBANZILE,dar cu un termen de intarziere de aproximativ 2-3 saptamani,acesta a REFUZAT CLAR,DIN ACEST MOMENT DOVEDIND ADEVARATA INTENTIE DE INTERESUL DE A LUA APARTAMENTUL,SI NICIODATA NU A AVUT INTENTIA DE A PRIMI BANII DATI,DEOARECE II CONVENEA MAI MULT ACEASTA FIIND IN REALITATE PRACTICA CAMATARILOR,DE ALTFEL SUSTINUTI DE JUSTITIE SI ORGANELE DE CERCETARE CA PENTRU O SUMA MICA IMPRUMUTATA(in cazul meu 34000 lei) SA OBTINA IMOBILE CU PRETURI MAI MARI DE 3-4 ORI.
In realitate eu imprumutat suma de 34.000 lei si nu 50.000 lei consemnata in actul de promisiune de vanzare(act impus de PATRANESCU VIOREL,antecontract nr.152/25.01.2006).
Suma de 50000 lei este compusa din:
-24.000 lei-imprumut la 19.10.2005 prin antecontractul             vanzare-cumparare 837/19.10.2005 cu MATEESCU RADU RAZVAN
-10.000 lei- echivalentul a 3000 euro dobanda stipulate in antecontractul vanzare-cumparare 837/19.10.2005 cu MATEESCU RADU RAZVAN
-10.000 lei- dati de PATRANESCU VIOREL la 25.01.2006 la semnarea antecontractului vanzare-cumparare nr.152/25.01.2006(m-a amenintat ca daca nu ii primesc pune sechestru pe apartament si ma da afara)
-6.000 lei- dobanda la cel de al doilea antecontract
Suma de 55.000 lei nu a fost pretul real al apartamentului in acel moment,iar suma de 50.000 lei considerat ca “avans” in realitate a fost compusa din: 24.000 lei plus dobanda de 10.000 lei din primul antecontract care au fost transferati in cel de al doilea antecontract (cu IONESCU PAUL-HORIA) la care s-au adaugat 10.000 lei primiti plus dobanda de 6.000 lei.Diferenta de 5.000 lei pana la valoarea de 55.000 lei aducea suma la pragul minim notarial admis.
IN REALITATE AM PRIMIT SUMA DE 34.000 LEI,PENTRU CARE PATRANESCU VIOREL CARE CONDUCE DIN “UMBRA” ACEST GRUP IMPREUNA CU TRIFU GABRIEL ASOCIAT CU ACESTA SI MARTOR IN PROCES,FORMAT IN CAZUL MEU DIN:MATEESCU RADU RAZVAN,IONESCU PAUL-HORIA,SERBAN GEORGE MARTOR IN PROCESUL CU IONESCU PAUL-HORIA,SI FIUL LUI SERBAN GEORGE,SERBAN ALEXANDRU RAZVAN.(A SE VEDEA DOVADA FOTOGRAFIA DE GRUP atasata la email).
IONESCU PAUL-HORIA, desi stia ca exista pe rol dosarul numarul 9220/281/2013, avand ca obiect ANULARE ACT, respectiv ANTECONTRACT numarul 152/25 ianuarie 2006,dovedind in acest fel ADEVARATELE INTENTII si cuREA CREDINTA, ca urmeaza strict indicatiile lui PATRANESCU VIOREL,acesta a instrainat apartamentul catre SERBAN ALEXANDRU RAZVAN fiul lui SERBAN GEORGE(martor in procesul cu IONESCU PAUL-HORIA) la data de 27 februarie 2015.
Eu am aflat de acest lucru in momentul in care SERBAN ALEXANDRU RAZVAN a venit la usa apartamentului meu,CURELE INTENTII, FORTAND USA, DAND CU PICIOARELE INUSA,in repetate randuri,in casa se afla mama mea in varsta de85 de ani,caruia i-a fost afectata sanatatea de frica. Pentru a inceta cu aceasta ATITUDINE AGRESIVA am fost nevoita sa ma adresez la Organele de Politie Sectia 4,unde ulterior i s-a pus in vedere ca pentru acest apartament exista un proces pe rol si dreptatea se face prin intermediul Justitiei,in nici un caz cu ATITUDINEA AGRESIVA DE INTRARE FORTATA IN APARTAMENT,STIL “RECUPERARE” ,DE ALTFEL APARTAMENTUL FIIND LOCUIT ACUM SI IN ACEL MOMENT DE PERSOANE IN VARSTA, 64 DE ANI,RESPECTIV LA ACEL MOMENT 85 DE ANI,CARORA LE POATE FI AFECTATA GRAV SANATATEA DIN CAUZA FRICII PROVOCATE,ACEST LUCRU FIIND INTERZIS SI PRIN LEGE.
In dosarul numarul 9220/281/2013, in incheierea din data de09 decembrie 2015 s-a dispus necesitatea DISJUNGERII celui de al doilea capat de cerere si formarea unui nou dosar respectiv 22459/281/2015 avand ca obiect CONSTATAREA NULITATII ABSOLUTE A CONTRACTULUI DE VANZARE-CUMPARARE nr.535/27 februarie 2015 intre IONESCU PAUL-HORIA si SERBAN ALEXANDRU RAZVAN aflat pe rolul Judecatoriei cu termen la data de 6 aprilie 2016.
TIN SA MENTIONEZ IN MOD EXPRES CA NU AM DORIT TERGIVERSAREA LITIGIULUI NICIODATA, AM DORIT SA IMI CAUT DREPTATEA IN JUSTITIE SI SA DOVEDESC REALITATEA FAPTELOR,CA AM LUAT BANI CU IMPRUMUT CU DOBADA SI AM DORIT SA RETURNEZ SUMA IMPRUMUTATA,CERIND ACEST LUCRU PRIN INTERMEDIUL AVOCATULUI ALES LA ACEL MOMENT INSTANTA DE JUDECATA,RESPECTIV PE TOATA DURATA LITIGIULUI IN REPETATE RANDURI SA RESTITUI IMPRUMUTUL CU DOBANDA LEGALA,NU CU CEA IMPUSA,DAR AM FOST REFUZATA PENTRU CA PATRANESCU VIOREL SI GRUPUL ORGANIZAT FORMAT DE ACESTA, LE ESTE MULT MAI CONVENABIL CA  PENTRU SUMA DE 34.000 LEI SA INTRE IN POSESIA APARTAMENTULUI CARE ARE VALOARE REALA CONFORM EXPERTIZEI EFECTUATA IN 2013 DE 92.474 LEI,IAR DUPA RECTIFICARE IN VALOARE DE 123.708 LEI.
Precizez ca de 10 ani,incerc,ca Justitia sa-mi faca dreptate,sa constate adevarul, ca am luat banii cu imprumut cu dobanda(camata) si nici un moment nu am dorit vanzarea apartamentului,acesta fiind singura noastra locuinta.
Tot in aceasta perioada am facut mai multe plangeri penale catre: Politia Prahova,Parchetul Prahova,dar nimeni nu a tinut cont de dovezile mele,de declaratia martorilor ,ci dimpotriva au fost luate in calcul numai declaratiile camatarilor cat si ale martorilor lor,care au declarat mincinos,dand hotarari si rezolutii numai in favoarea lor.
Sperand ca totusi ca mi se va face dreptate,am facut nenumarate plangeri si petitii la STRUCTURILE CENTRALE:PARCHETUL DE PE LANGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE,la fostul Domn Prim Ministru PONTA VIOREL-dar acestea au fost trimise spre solutionare ,INAPOI la PARCHETUL si POLITIA Ploiesti,avand ACELASI REZULTAT,ACESTEA FIIND INSTRUMENTATE DE ACELEASI ORGANE DE CERCETARE-deci ma invart in acelasi CERC VICIOS,in care SUNT FAVORIZATI CAMATARII si lasati sa-si dobandeasca averi foarte mari in mod ilicit- ca de exemplu: HOTELURI,CONSTRUCTII DE BLOCURI SI CARTIERE REZIDENTIALE,ETC,ceea ce ma face sa cred cu tarie ca STRUCTURILE CENTRALE SE ESCHIVEAZA PENTRU CERCETAREA UNUI ASTFEL DE DOSAR FOARTE GRAV DE CAMATA in care eu sunt VICTIMA DIRECTA pentru o ANCHETA REALA PENTRU AFLAREA ADEVARULUI,MAI ALES CA AICI LA PRAHOVA EXISTA O INTREAGA MAFIE LOCALA IN ACEST SENS (dovada atasez link cu reportajele privind dosarele mafiei locale)- http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/incendiar-dna-a-filat-justitia-prahoveana-la-varf-pentru-anihilarea-familiei-cosma-sefii-pca-si-diicot-ploiesti-ai-ijp-prahova-si-ai-politiei-ploiesti-au-fost-urmariti-de-dna-pentru-a-ajunge-la-liderul-psd-mircea-cosma-procurorul-pca-ploiesti-negulescu-a-
Asa cum am aratat mai sus PATRANESCU VIOREL(seful grupului de CAMATARI) m-a avertizat pana la a ma intimida ca o sa imi ia apartamentul deoarece are relatii la nivel inalt.
Acest lucru s-a dovedit ulterior a fi adevarat deoarece avocata care ii reprezinta in toate procesele,cat si in fata organelor de cercetare se numeste TUDOSE CLAUDIA sotia lui EMILIAN TUDOSE-director ANAF PRAHOVA si REPREZENTANTUL MINISTERULUI FINANTELOR,fiica procurorului GARBEA GHEORGHE(a se vedea link-ul atasat mai sus,din dosarul unde s-a inceput urmarirea pentru TRAFIC DE INFLUENTA),de la Procuratura de pe langa Curtea de Apel Ploiesti(fost procurer sef).Acesta a lucrat la Parchetul de pe langa Judecatoria Valenii de Munte unde a fost magistrat si d-nul Judecator SOLOGON OLIVIU CORNELIU,ulterior fiind mutat si dansul la Ploiesti si care s-a pronuntat intr-unul din dosarele mele(nr.12595/281/2006),dand HOTARARE IN FAVOAREA LOR,dupa care a fost AVANSAT ca JUDECATOR PRESEDINTE SECTIA 1 CIVIL la TRIBUNALUL PRAHOVA-unde a mai dat inca o HOTARARE TOT IN FAVOAREA ACESTUI GRUP DE CAMATARI.
Recent am vazut la televizor ca a fost redeschis DOSARUL DE MARE CORUPTIE DE LA PLOIESTI,in care sunt anchetati pentru TRAFIC DE INFLUENTA:procurorul GARBEA GHEORGHE,comisarii DOSARU VIOREL si ZECHERU NICOLAE,care au instrumentat plangeri penale facute de mine si in care bineinteles ca ANCHETA a fost PARTINITOARE IN MOD REAL IN FAVOAREA ACESTUI GRUP DE CAMATARI A CARUI VICTIMA SUNT.(atasat link cu dosarul de mare coruptie in care s-au implicat STRUCTURILE CENTRALE LA CARE APELEZ EU SA SE IMPLICE SI IN DOSARUL MEU)-http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/incendiar-dna-a-filat-justitia-prahoveana-la-varf-pentru-anihilarea-familiei-cosma-sefii-pca-si-diicot-ploiesti-ai-ijp-prahova-si-ai-politiei-ploiesti-au-fost-urmariti-de-dna-pentru-a-ajunge-la-liderul-psd-mircea-cosma-procurorul-pca-ploiesti-negulescu-a-
Intr-o plangere penala facuta de mine impotriva martorilor care au declarat mincinos in fata Instantei de Judecata:CARSTOCEA MADALINA si DOBRE BOGDAN-adusi de IONESCU PAUL-HORIA-au fost reprezentati la Politia Ploiesti si Parchetul Ploiesti de catre fiul d-nul Garbea Gheorghe,respectiv GARBEA TITUS MIHAI.
Consider ca am fost afectata direct si in mod grav in toate demersurile facute de mine atat la Organele de Cercetare Penale cat si in Justitie(Judecatorie,Tribunalul Ploiesti).
Avand in vedere cele mentionate mai sus,ca acest GRUP DE CAMATARI sunt reprezentati de AVOCAT CLAUDIA TUDOSE si fratele ei GARBEA TITUS MIHAI,ambii copii procurorului GARBEA GHEORGHE.
Am aflat ca impotriva PROCURORULUI GARBEA GHEORGHE s-a dispus INCEPEREA URMARIRII PENALE PRIN REZOLUTIA ORD.36/C1/09.02.2006 in dosarul mai sus mentionat cu “.MARE CORUPTIE DIN PLOIESTI-MAFIE”,FAPT CARE MA FACE SA INSIST SA SE IMPLICE STRUCTURILE CENTRALE IN ACEST DOSAR(D.N.A,D.I.I.C.O.T STRUCTURILE CENTRALE).
Va aduc la cunostinta FICTIVITATEA ACTELOR, respectiv ANTECONTRACTELE dintre mine si MATEESCU RADU RAZVAN si IONESCU PAUL-HORIA,cat si ACTUL DE VANZARE-CUMPARARE dintre IONESCU PAUL-HORIA si SERBAN ALEXANDRU RAZVAN(fiul lui SERBAN GEORGE-martor in dosarul lui IONESCU PAUL-HORIA)-care cunostea SITUATIA REALA DE FAPT,acestia facand impreuna parte din GRUPUL CONSTITUIT DE PATRANESCU VIOREL,si condus de acesta.
De asemenea,acestia aveau cunostinta ambii de existent dosarului alflat PE ROL,pentru ANULAREA ACTULUI-respectiv ANTECONTRACTUL CU IONESCU PAUL-HORIA.
Va mai aduc la cunostinta faptul ca in momentul de fata EU SI FAMILIA MEA,ne aflam intr-o situatie DISPERATA,deoarece d-nul JUDECATOR ALEXE-Judecatoria Ploiesti a aprobat EVACUAREA noastra,cu toate ca in Instanta am prezentat destule DOVEZI PENTRU ANULAREA  ORDINULUI DE EVACUARE sau macar suspendarea evacuarii pana la DEFINITIVAREA DOSARULUI NR.22459/281/2015,nu mi-a fost aprobata nici proba cu :inscrisuri,cu interogatoriul reclamantului,martori,ba DIMPOTRIVA d-nul JUDECATOR ALEXE A APROBAT ABSOLUT TOT CE A CERUT d-na avocat TUDOSE CLAUDIA-respectiv EVACUAREA NECONDITIONATA.
Mentionez ca eu am varsta de 64 de ani,am avut serviciu de la varsta de 16 ani,dar am o pensie de 608 lei,din care platesc: RATA LA BANCA,RATA LA CAR PENSIONARI(pentru a plati taxe si cheltuieli pentru procese);utilitati;cateva medicamente;alimente in cantitate minima.Am in grija mea si pe fiul meu care are suferinte psihice,nu are venituri si pe mama mea vaduva si foarte bolnava in varsta de 85 de ani.
IMI ESTE IMPOSIBIL ACHIZITIONAREA UNEI ALTE LOCUINTE:pe nimeni nu intereseaza ca de la o zi la alta vom fi aruncati in STRADA DEOARECE IN PLOIESTI JUSTITIA SI ORGANELE DE CERCETARE PENALE PARTINESC ACEST GRUP DE CAMATARI FOARTE CUNOSCUTI(GRUPUL VIGAFONE) REPREZENTATI DE AVOCATA CLAUDIA TUDOSE,FIICA PROCURORULUI GARBEA SI LOR LI SE APROBA ABSOLUT TOT IN JUSTITIE,IAR ORGANELE DE CERCETARE PENALA NU SE IMPLICA PENTRU AFLAREA ADEVARULUI SI FAC ANCHETE PARTINITOARE NUMAI IN FAVOAREA LOR,PE ACEASTA CALE VA ROG INSISTENT SI URGENT IMPLICAREA STRUCTURILOR CENTRALE(D.N.A si DIICOT STRUCTURA CENTRALA) PENTRU AFLAREA ADEVARULUI SI ANCHETE CORECTE,ESTE SINGURA CALE IN CARE POT SALVA APARTAMENTUL SI RETURNAREA BANILOR IMPRUMUTATI REALI!
Atasez acte si dovezi pentru aflarea adevarului in acest caz!
MAI MENTIONEZ CA IN SITUATIA GRAVA SI DISPERATA IN CARE NE AFLAM,PE ACEASTA CALE O SA ADUC LA CUNOSTINTA SI PRESEI DESPRE ACEST CAZ FOARTE GRAV IN CARE NE ESTE PUSA IN PERICOL VIATA DE ACEST GRUP DE CAMATARI (GRUPUL VIGAFONE CONDUS DE PATRANESCU VIOREL,IMPREUNA CU IONESCU PAUL-HORIA,SERBAN GEORGE SI FIUL ACESTUIA SERBAN ALEXANDRU RAZVAN).
PENTRU A OBTINE O LOCUINTA DIN FONDUL STATULUI ESTE IMPOSIBIL INTR-UN TERMEN ATAT DE SCURT PENTRU CA EXISTA LISTE CU PERSOANE CARE ASTEAPTA ACESTE LOCUINTE IN PLOIESTI DE ANI DE ZILE
Cu deosebit respect va multumesc pentru timpul acordat si pentru intelegere si va rog avand in vedere cele aduse la cunostinta mai sus,va rog sa SESIZATI SI SA IMPLICATI  D.I.I.C.O.T. si D.N.A. STRUCTURILE CENTRALE  pentru a nu ramane pe drumuri fara locuinta,cat si pentru aflarea ADEVARULUI IN ACEST CAZ GRAV DE CAMATA!
Vă  atașăm mai jos documentele trimise de femeie către redacția ziarului Incomod, inclusiv plângerile depuse:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here