fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Acuzații de mită electorală și continuarea campaniei la Scorțeni

Citește Și

- Reclamă -

Poliția face verificări după ce un partid a sesizat faptul că mai multe persoane acordă mită electorală în Scorțeni. Totodată, formațiunea politică susține că PNL continuă campania electorală în comună.

Forța Dreptei a transmis o sesizare Poliției Prahova prin care indică cinci persoane pe care le acuză că dau mită electorală în comuna Scorțeni, în satele Scorțeni (trei persoane), Bordenii Mici (o persoană) și Bordenii Mari (o altă persoană).

Totodată, Forța Dreptei Prahova a sesizat Poliția și cu privire la faptul că afișele electorale ale PNL nu au fost îndepărtate, așa cum prevede legea (foto sus).

- Reclamă -

Totodată, formațiunea politică susțină și că, pe lângă bani, se dau și pachete cu mită electorală și că un reprezentant PNL a fost surprins într-o secție de vot la sigilarea urnelor, deși nu avea dreptul să fie acolo.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au fost sesizați despre faptul că in comuna Scorțeni au avut loc activități de influențare și cumpărare a alegătorilor din partea unui angajat al unei instituții publice.

În baza sesizării, a fost constituită echipă operativă pentru verificarea aspectelor sesizate.”, a transmis Poliția Prahova.

- Reclamă -

Reprezentanții IPJ Prahova au mai precizat că au identificat cinci persoane în zonele indicate în sesizare, care au fost duse la secție pentru audieri:

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat cinci bărbați cu vârstele cuprinse între 38 și 53 de ani, care au fost conduși la sediul unității de poliție în vederea audierii și stabilirii situației de fapt.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor.”, a mai transmis IPJ Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...