tvr

Curtea de Conturi va începe săptămâna viitoare controlul la Televiziunea Română, a anunţat marţi Gigel Ştirbu, preşedintele Comisiei pentru cultură din Camera Deputaţilor, cel care a făcut solicitarea în acest sens în urmă cu o lună, scrie News.ro.

În timpul şedinţei comisiei, Ştirbu a anunţat: „Ieri (luni, n.r.), a venit de la Curtea de Conturi că săptămâna viitoare va începe controlul la TVR”.

Gigel Ştirbu, preşedintele Comisiei pentru cultură, arte şi miloace de informare în masă din Cameră, a solicitat pe 26 februarie Curţii de Conturi a României un audit public extern la Societatea Română de Televiziune pornind de la cheltuielile pentru festivalul Cerbul de Aur de anul trecut şi pentru remunerarea unora dintre colaboratori şi invitaţii permanenţi.

Ştirbu a luat această decizie după ce a făcut mai multe solicitări în baza Legii 544/2001 privind accesul la informaţii de interes public, iar SRTv nu a oferit nicio lămurire.

Sursa: www.stiripesurse.ro

1 COMENTARIU

  1. TVR este o institutie aservita politicului pe banii cetateanului . Cetateanul nu are legal dreptul sa nu plateasca salarii capuselor sociale ; indiferent ca acestea se afla in TVR sau in alta institutie publica ordinara .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here