caini comunitari adapost

caini comunitari adapostDupă ce în anul 2013, municipalitatea din Ploiești a semnat un acord cu primăria Valea Călugărească, pentru a amenaja un nou adăpost pentru câinii comunitari în comuna din apropierea Ploieștiului, toată administrația locală părea că a uitat de acest lucru.

Mâine, însă, proiectul se va afla din nou pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local, la cererea primăriei din Valea Călugărească de a modifica proiectul inițial:

“Primăria comunei Valea Călugărească, prin adresa nr. 19025/30.06.2015 înregistrată la municipiul Ploieşti sub nr. 13416/06.07.2015, a solicitat unele modificări la anexa Hotărârii Consiliului Local nr. 199/2015, hotărâre ce modifică Hotărârea Consiliului Local nr. 223/2013 privind aprobarea asocierii municipiului Ploieşti cu comuna Valea Călugărească în vederea executării şi exploatării obiectivului investiţii “Amenajare adăpost pentru câinii comunitar”, şi anume:

la “cap. IV – Obligaţiile părţilor –

Asociatul nr. 1 – municipiul Ploieşti se obligă:

(…)

 – Câinii comunitari din comuna Valea Călugărească să fie ridicaţi prioritar şi fără costuri din partea Asociatului nr. 2;

– Să obţină şi să suporte toate avizele şi autorizaţiile necesare funcţionării”.”

Această modificare, însă, nu reprezintă nicio garanție că de data aceasta proiectul va fi și implementat. De reamintit este că în luna iunie a acestui an consilierii locali liberali din Ploiești au semnalat mai multe nereguli: deși au trecut doi ani de la semnarea hotărârii inițiale, lucrările nu au fost începute, ba mai mult decât atât, nu este prevăzut un termen de realizare și nici bugetul disponibil pentru acest lucru.

La momentul respectiv, singura modificare făcută în hotărâre a fost înlocuirea numelui persoanei împuternicite de a semna asocierea din Bădescu în Teodorescu, ca urmare a plecării lui Iulian Bădescu de la conducerea primăriei. 

Este de așteptat ca și mâine proiectul acesta să nască tensiuni în cadrul ședinței de Consiliu Local, ținând cont de faptul că, în mod repetat, se aduc modificări la proiect, dar lucrările nu încep.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here