mascati 1

mascati 1Percheziţii la această oră în Bucureşti şi în judeţul Galaţi. Sunt căutate persoane suspectate de infracţiuni de înşelăciune. Prejudiciul în acest caz depăşeşte un milion de lei.

La această oră, polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din București efectuează 21 de percheziții la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune. Totodată, sunt puse în executare 68 de mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea de infracțiuni.

Peste 120 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, efectuează 21 de percheziţii, în municipiul Bucureşti şi judeţul Galaţi, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

De asemenea, sunt puse în executare 68 de mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea de infracțiuni.

Din cercetările efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 1 București a reieșit faptul că, gruparea infracțională nestructurată, formată din 31 de membri, ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de înșelăciune.

În fapt, aceștia, fără a fi angajaţi ai vreunei societăţi comerciale, ar fi folosit adeverinţe de venit falsificate, pentru a induce în eroare reprezentanţii unor instituţii publice abilitate, în scopul acordării, în mod ilicit, a indemnizaţiei de creştere a copilului.   

Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin săvârşirea faptelor este estimat la 1.100.000 de lei. Persoanele identificate vor fi conduse la sediul Poliţiei Sectorului 1, pentru audieri. 

Sursa: www.digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here