assc cantacuzino

assc cantacuzinoÎn anul 2006, două persoane au revendicat sediul Administrației Serviciilor Social Comunitare (ASSC) din Ploiești, de pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 46. Ulterior, instanța a dat câștig de cauză acestora, iar municipalitatea s-a găsit în situația de a negocia cumpărarea, respectiv închirierea spațiului: este vorba de un teren în suprafață de 809 mp și de construcții în suprafață de 314,25 mp.

Evaluatorul contractat de municipalitate a stabilit pentru imobilul respectiv, împreună cu terenul aferent, prețul de 214.800 euro, fără TVA, sumă cu care proprietarii au fost de acord. 

Comisia de negociere din cadrul Primăriei, însă, nu a dat aviz favorabil acestei tranzacții, motivând că valoarea investiției este prea mare pentru bugetul actual al municipalității. Prin urmare, ASSC Ploiești va fi nevoită să se mute în alt imobil, iar reprezentanții municipalității au găsit două variante: fie birourile vor fi mutate în fostul sediu al Direcției Tehnic Investiții, în spatele Societății de Gospodărire Urbană, fie în sediul Poliției Locale Ploiești. Ambele imobile aparțin municipalității și nu ar presupune o nouă investiție de achiziționare a unui sediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here