sursa foto: evz.ro
Înainte de a ajunge în arest preventiv, băiatul i-a trimis fostei sale iubite mai multe mesaje de dragoste emoționante ● Îi cerea să-l ierte și să accepte să se vadă cu el l În cele din urmă, a postat pe Facebook versuri de dragoste prin care a încercat să o convingă de iubirea lui ● În urmă cu câteva zile, judecătorii ieșeni l-au arestat preventiv pe tânărul de 19 ani care a intrat pe contul de Facebook al fostei și a distribuit către toți prietenii ei imagini compromițătoare.

Gabriel Mihai Crâșmăriuc, de 19 ani, a ajuns în spatele gratiilor după ce le-a trimis profesorilor și colegilor de clasă ai fostei sale iubite un filmuleț în care fata apărea în ipostaze din timpul unei partide de amor. Procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Iași (DIICOT) au găsit în telefonul băiatului mai multe filmulețe și fotografii în care minora de 16 ani fusese înregistrată exact ca în filmele pentru adulți. Dacă ar fi ținut aceste imagini doar în telefonul său nu era nicio problemă, numai că, adolescentul a povestit prietenilor săi tot ce făcea în pat cu fata și le-a arătat imaginile. Pentru a fi cât se poate de convingător, și pentru a arăta că fosta lui iubită nu era tocmai ușă de biserică, Gabriel a reușit să-i ghicească parola de la Facebook și a distribuit unele imagini la întreaga listă de prieteni a fetei.

Speriată de tot ceea ce se întâmplă, fata a depus plângere la Poliție în speranța că-l va opri pe fostul iubit să o mai denigreze în public. În momentul în care a aflat că ar putea avea probleme cu legea pentru ceea ce a făcut, Gabriel a plecat din țară pentru câteva săptămâni. În urmă cu câteva zile s-a întors și a fost trimis în spatele gratiilor pentru șase infracțiuni care privesc situația menționată mai sus.

Era obsedat de frumusețea ei

Tot scandalul dintre Gabriel și prietena lui a pornit în momentul în care fata a vrut ca relația lor să ia sfârșit. El nu a acceptat prea ușor acest lucru. A devenit obsedat de ea și nu a vrut sub nicio formă să renunțe la relație. Tensiunile s-au accentuat în momentul în care fata a decis să- și schimbe parola de la contul de Facebook. Băiatul a devenit extrem de gelos și agresiv, bănuind că ea flirtează cu alți băieți, în mediul virtual. A început să o șantajeze cu fimulețele în care adolescenta a acceptat de bună voie să fie înregistrată, însă nimeni nu a crezut că va ajunge în situația de a le publica pe internet. Fata învață la un liceul cunoscut din Iași și majoritatea colegilor cunosc drama prin care trece în acest moment. După ce și-a schimbat parola de la Facebook, Gabriel a încercat mai multe variante și în cele din urmă a reușit o ghicească. Cel mai probabil era data nașterii sau informații ușor de cunoscut. Pentru că a intrat pe contul de Facebook s-a ales cu acuzațiile de acces ilegal la un sistem informatic și violarea secretului corespondenței.

Versurile nu l-au ajutat prea mult

Înainte de a fi arestat preventiv, Gabriel și-a manifestat tot pe Facebook dragostea față de fosta iubită. Pentru că aceasta nu s-a lăsat impresionată de mesajele primite în privat, el a postat mai multe versuri prin care a încercat să-i atragă atenția. Se pare că acest lucru nu l-a ajutat prea mult… Iată câteva dintre versurile scrise de băiat:

Dacă vreau caldură, o s-o am de la soare Dacă vreau să mă doară, mă uit la pozele tale Dacă vreau s-o vad pe mama dau o tură acasă acă vreau să-l văd pe frate-miu aștept până vine Întrebarea e ce tre’ să fac să te văd pe tine?

sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here