Un adolescent de 16 ani a fost arestat preventiv pentru vătămare corporală din culpă, fiind acuzat că a înjunghiat un bărbat care i-a lovit tatăl. Scandalul a avut loc în timpul unui botez în Giurgiu și a pornit de la o melodie, anunță news.ro.

Potrivit Poliției Giurgiu, scandalul a avut loc pe data de 20 august, în localitatea Lețca Nouă. Un apel la 112 în jurul orei 03.20 a anunțat că un bărbat a fost înjunghiat la un botez.

„În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi au constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că, la data de 20 august, ora 02.30 ar fi avut loc un conflict spontan între un bărbat, de 35 de ani, din localitatea Ghimpaţi, şi un alt bărbat, de 48 de ani, din localitatea Letca Nouă, judeţul Giurgiu, motivul izbucnirii fiind o melodie cântată de către bărbatul de 48 de ani. Bărbatul de 48 de ani, din localitatea Letca Nouă, pentru a aplana conflictul, ar fi plecat cu soţia şi copilul său, însă, ar fi fost aşteptat de către bărbatul de 35 de ani şi ar fi fost lovit cu pumnul în zona feţei, de către acesta, moment în care, copilul bărbatului de 48 de ani, în vârstă de 16 ani, ar fi luat un cuţit şi l-ar fi lovit de două ori pe cel de 35 de ani”, informează IPJ Giurgiu.

Tânărul a fost dus la audieri, iar în baza probelor polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți a decis să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de vătămare corporală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here