O fată de 16 ani din Ploiești este căutată de prieteni și de familie de două zile. Conform bunicii acesteia, se pare că tânăra a fugit de acasă. Ultima oară a fost văzută sâmbătă după amiază în Gara de Nord din București.

Fata se numeşte Cotoară Andra Antonia, are părul şaten, ochii verzi-căprui, 1,70 metri și este robustă. Sâmbătă i-a spus bunicii sale că pleacă să doarmă la o prietenă care stă în Mihai Bravu, însă, fata nu a mai ajuns acolo.

Vezi aici ce a declarat bunica fetei!

Potrivit prietenilor fetei, Antonia ar fi contactat-o pe mama sa și a asigurat-o că este în regulă, dar a refuzat să-i spună unde este sau când se va întoarce acasă. Tinerii discută pe paginile de socializare mai multe ipoteze despre locul în care ar fi putut să fugă fata, dar nimeni nu pare să știe cu exactitate unde s-ar fi putut duce. Unii dintre ei spun că ar fi fost văzută în Constanța. Alți apropiați spun că Antonia ar fi fugit de acasă pentru că urma să se mute în Anglia, unde locuiesc părinții ei, dar fata nu își dorea acest lucru, lucru confirmat și de bunica fetei.

Cei care au văzut-o sau au orice fel de informaţii despre ea sunt rugaţi să apeleze la numărul de urgenţă 112.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here