Mișcare surprinzătoare la Ploiești. Adrian Dobre, primarul orașului, îl face invidios pe Caragiale. Pe facebook. Unde liberalul Dobre îl felicită pe social democratul Mircea Cosma.

Iată un fragment: ” Sunt convins că, într-un alt context și pe principiile bunei credințe, am fi putut colabora foarte bine pentru oraș. Nici acum nu este prea târziu, domnul Cosma rămânând probabil cel mai influent membru al PSD Prahova.”.

Oare încearcă să-l recruteze în PNL? Greu de spus cu Adrian Dobre.

Numai că acesta nu s-a oprit aici și a început să dea mesaje la mai mulți lideri mondiali. Iată câteva:

”Îl felicit pe domnul Raul Castro pentru faptul că în Cuba a crescut producția de trestie de zahăr. Într-un alt context aș fi făcut în Ploiești, poate lângă Hipodrom, o mică plantație de trestie de zahăr cubaneză. Nici acum nu este prea târziu domnule Raul.”.

”Sunt convins de bunele intenții ale domnului Tran Dai Quang, președintele Vietnamului. Am acasă o pereche de teniși făcuți în Vietnam și vă pot spune că sunt de o calitate superioară. Poate ar merita și Ploieștiul o făbricuță de teneși vietnamezi. Aștept răspunsul domnului Tran Dai Quang.”.

”Nu este prea târziu pentru a înfrăți Ploieștiul cu orașul Gaborone, capitala Botswanei. Sunt convins că domnul președinte Festus Mogae a auzit de noi, mai ales că majoritatea aducem vorba de moneda oficială a acetei țări de mai multe ori pe zi. Poate vom aduce din Botswana niște elefănței să-I punem la Zoo Bucov, dar nu este timpul pierdut.”.

”Sunt convins că într-un alt context, dar nu e timpul pierdut, am fi putut colabora foarte bine pentru oraș cu domnul Ion Iliescu. Nici acum nu este prea târziu. Domnule Cosma, îmi puneți o vorbă bună?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here