Adrian Dobre a fost desemnat în această seară noul candidat al Partidului Naţional Liberal pentru Primăria Ploieşti!

“Biroul Politic Local reunit al PNL Ploiești a votat astăzi nominalizarea consilierului județean, fost prefect al județului Prahova, Adrian Dobre, pentru candidatura la funcția de primar al municipiului Ploiesti.”, a anunţat PNL.

Adrian Dobre este economist la bază, are 40 de ani și în prezent este consilier județean în Prahova. În 2008-2009 a fost subprefect, iar în 2009-2012 a fost prefectul județului. Ulterior, a demisionat din funcție și a ales să se înscrie în fostul PDL, actual PNL, și a candidat în același an pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, dar a pierdut alegerile în favoarea lui Mircea Cosma.

Decizia de a-l numi pe Adrian Dobre candidatul PNL pentru Primăria Ploiești a fost luată după ce senatorul Andrei Volosevici a anunțat aseară că se retrage din cursa pentru primăria Ploiești, ca un gest de onoare și respect față de ploieșteni și de colegii din partid, dat fiind faptul că este vizat de o anchetă a Direcției Naționale Anticorupție. Volosevici a fost pus sub urmărire penală, fiind suspect de luare de mită și abuz în serviciu, într-un dosar cu privire la finanțarea echipei de fotbal Ploiești, fapte comise în mandatul 2008-2012, când senatorul era primarul Ploieștiului.

Astăzi, la ieșire din sediul DNA, unde a fost audiat din nou de procurori, Andrei Volosevici a declarat că îl susține pe Adrian Dobre în campania electorală pentru Primăria Ploiești.

Vezi aici declarația completă!

4 COMENTARII

  1. Nu mai inteleleg nimic! Pai daca fostul primar, actual senator, posibil infractor, il sustine pe Yeti, fostul “perfect”, fostul petrecaret ( ramine de vazut), “cadindat” la primaria unui oras falit, sigur se alege praful! Astept cu nerabdare sa vina circul in oras! Pentru o luna! La cum se misca lucrurile, nu iti trebuie masterat sa iti dai seama cine va fi primar.

  2. Trebuie sa intelegi Roberta lucreaza nu este in concediu de crestere copil. Acest Dobre nu altul decat lacheul lui Roberta. Nu este Volosevici, va fi Dobre, nu va fi Dobre va fi… tot un lacheu de al ei. Depinde de ce vrea DNA-ul, toti au dosare deoarece au facut mult bine in aceasta tara atunci cand au fost la conducere (PDL isti nenorociti) in frunte cu fata lui tata (Anastase)

  3. “domnul” volosevici a facut stadionul dar A LASAT SPITALELE IN PARAGINA. PE CEL DE URGENTA, PE CEL DE COPII SI MATERNITATEA! Acum se mai afla cati bani a luat spaga si de frica si-a sustinut un alt “om” care-i impartaseste opiniile, asta ca doar, doar o sa-i acopere urmele?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here