fbpx
sâmbătă, martie 2, 2024
spot_img

Adrian Vaida, fostul șef al Poliției Locale, a câștigat prin decizie definitivă, procesul cu Primăria Ploiești

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Adrian Vaida, fostul șef al Poliției Locale, a câștigat, prin decizie definitivă, procesul cu Primăria Ploiești. Curtea de Apel Ploiești a respins, joi 25 ianuarie, recursul formulat de administrația publică locală la decizia Tribunalului Prahova, care a dispus, încă din mai 2022, reintegrarea reclamantului în funcția de conducere de director general adjunct la Poliţia Locală Ploieşti.

Tribunalul Prahova a decis în data de 6 mai 2022: anularea  ”Raportului de evaluare a performanţelor profesionale individuale ale funcţionarilor publici de conducere pentru perioada 27.10.2020 – 31.12.2020 şi Dispoziţia nr. 1245/20.04.2021.  Obligă pârâtul la refacerea evaluării performanţelor profesionale ale reclamantului”, potrivit portalului instanțelor de judecată.

- Reclamă -

Totodată, aceeași instanță a dispus reintegrarea reclamantului (Adrian Vaida) în funcţia de conducere de director general adjunct la Poliţia Locală Ploieşti. și a obligat Primăria Municipiul Ploieşti la plata unei despăgubiri egale cu veniturile salariale de care reclamantul nu a mai beneficiat de la data eliberării din funcţie şi până la data reintegrării efective, indexată cu rata inflaţiei de la data scadenţei până la data plăţii efective.

Această decizie a fost atacată cu recurs la Curtea de Apel Ploiești de către reprezentanții Primăriei Ploiești, dar fără succes. Ca atare, Adiran Vaida va trebui repus în funcție într-un termen de 30 de zile.

Contactat telefonic, primarul Andrei Volosevici a precizat că va respecta decizia instanței, îl va repune în funcție pe Adrian Vaida, dar va reanaliza evaluarea performanţelor profesionale pentru că ”sunt lucruri aolo pe care nici măcar instanța nu le poate anula”.

- Reclamă -

Pe de altă parte, Adrian Vaida a explicat că deocamdată nu a fost contactat de reprezentanții Primăriei Ploiești întrucât decizia este recentă, instituția având la dispoziție un termen legal de 30 de zile pentru a-l repune în drepturi.

Acesta a precizat pentru ziarulincomod.ro că are de recuperat salariile pentru doi ani și nouă luni, perioadă în care a fost eliberat din funcție.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut