AFI Ploiești păstrează tradiția, alegând să includă în continuare în campaniile de comunicare o familie de ploieșteni, oameni obișnuiți, cu vise, aspirații și preocupări comune, care se încadrează perfect tipologiei #oamenicanoi. Familia Ionescu, compusă din Nicoleta și Marian, împreună cu micuții lor, Sofia și Teo, este cea care va reprezenta imaginea AFI Ploiești pentru următoarele 12 luni. Câștigătorii vor primi și un AFI Gift Card, în valoare de 1.000 de lei lunar, pe perioada colaborării.

Nicoleta Ionescu susține că ea și soțul au personalități diferite, dar că în timp și-au clădit echilibrul în familie pentru că au știut să se completeze unul pe celălalt. “Suntem două persoane total diferite, însă cu toate astea, întotdeauna ne susținem și ne sprijinim în orice proiect sau nebunie pe care vrem să le punem la cale. Credem că echilibrul din relația noastră vine și din faptul că ne completăm foarte bine unul pe celălalt, chiar dacă avem personalități total diferite. Dacă unul dintre noi este mai puțin organizat, vine în ajutor celălalt. Dacă unul este mai optimist și visător, celălalt are grijă să îl aducă cu picioarele pe pământ. Suntem plini de energie și ne place să credem că reușim să trecem cu zâmbetul pe buze peste orice obstacol.”, a declarat Nicoleta.

Marian Ionescu spune că s-au înscris la concurs fără să creadă foarte mult în noroc, vestea că sunt câștigători luându-i prin surprindere.  “Pentru câteva secunde nu ne venea să credem, mai ales soției care de obicei este <<Toma necredinciosul>>.  Și acum suntem puțin surprinși și emoționați. Tocmai venim de la prima noastră ședință foto profesională care ne-a plăcut foarte mult și abia o așteptăm pe următoarea. Colaborarea cu echipa de marketing AFI Ploiești depășește barierele profesionale și credem că am reușit să câștigăm noi prietenii frumoase, pe termen lung.”, a spus capul familiei Ionescu.

Ședința foto organizată de cei de la AFI Ploiești a fost prima de acest fel la care familia Ionescu a participat în formulă completă, emoțiile fiind așadar mari. “Prima ședinta foto a fost o noutate pentru întreaga familie. A fost o super experiență, ne-am distrat, am petrecut timp frumos cu oameni noi, calzi și prietenoși. Din punctul nostru de vedere, fetele din echipa de marketing AFI Ploiești au devenit deja prietenele noastre. Acum așteptăm cu nerăbdare următoarea ședință foto.“, a declarat Nicoleta. Cei doi soți au o relație de 12 ani, iar de șapte ani sunt căsătoriți. Spun că sunt clienți fideli AFI Ploiești, făcându-și cumpărăturile aici în fiecare săptămână. “Mulțumită premiului lunar vom petrece mai mult timp în AFI Ploiești, cel mai probabil ne vom răsfăța copiii cu și mai multe hăinuțe și jucării, iar apoi vom face cumpărături și pentru noi.“, completează soții Ionescu.

Primul proiect din care noua familie AFI Ploiești va face parte este campania de iarnă, care se va lansa începând de mâine, 16 noiembrie. Noi informații despre aceasta vor fi disponibile în curând pe pagina de Facebook AFI Ploiești, precum și pe www.afi-ploiesti.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here