• Cum se contruiesc roboții? Ce înseamnă STEM? Cât de provocator este domeniul roboticii? –

În săptămâna 21-25 martie, cât timp părinții sunt la cumpărături, elevii din clasele primare, gimnaziale și de liceu pot explora domeniile științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii (STEM), alături de echipa de liceeni pasionați de la Colegiul National „Ion Luca Caragiale” Ploiești, coordonată de doamna profesor Daniela Lica.

Ploieștenii sunt invitați să consulte programul detaliat al activităților aici. Acesta va cuprinde: introducerea în educația STEM, jocuri de tip antrenament STEM, concursuri de manevrare a robotului. De asemenea, copiii vor descoperi cum sunt puse în practică toate noțiunile în cadrul meciului demonstrativ de robotică.

Începând cu 21 martie, ora 14:00, activitățile se vor desfășura în zona Cinema City din AFI Ploiești.

Echipa InfO(1)Robotics a Colegiului National „Ion Luca Caragiale” Ploiești este formată din 15 membri și o serie de voluntari, care lucrează în domeniile STEM, ca activități extracuriculare. De-a lungul celor 4 ani de activitate au câștigat numeroase premii la competiții din domeniu, datorită pasiunii pentru STEM, implicării și talentului pentru programare și robotică.

Vă așteptăm la AFI Ploiești!
#natiuneprineducatie #afiploiesti #stem #inf01robotics

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here