fbpx
duminică, iunie 16, 2024
spot_img

Află poveștile incredibile ale deținuților din Penitenciarul Ploiești – Viața după gratii VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Proiectul Ziarului Incomod, în parteneriat cu Penitenciarul Ploiești, de prevenire a infracțiunilor și conștientizarea acțiunilor care pot avea consecințe deosebit de grave a ajuns la episodul patru – Viața după gratii.

Poveștile deținuților spuse chiar de ei în fața camerei video sunt cutremurătoare. Cu toții putem învăța din greșelile lor, povestite în cadrul producției Viața după gratii.

În episodul 1, Raim povestește despre viața sa în medii dure și cum un singur pas greșit l-a făcut să ajungă la închisoare. “Am lovit judecătoarea, deținuți nu îmi mai amintesc câți”, spune acesta.

- Reclamă -

În episodul doi, Piciu, al cărui nume a fost des menționat în mass media după nenumărate scandaluri la care a participat, povestește cum anturajul l-a dus pe căi greșite. În altercațiile la care a participat și Piciu au căzut victime inclusiv polițiștii care interveneau pentru aplanarea conflictelor.

Episodul 3 prezintă povestea unui tânăr de numai 22 de ani care, pe lângă faptul că a comis deja o serie de infracțiuni a ajuns și consumator de droguri. Spune că detenția nu este deloc ușoară iar povestea sa poate fi o lecție de viață, dar și un bun exemplu pentru prevenirea consumului de droguri din ce în ce mai des întâlnit în rândul tinerilor.

În episodul patru este prezentată o poveste care șocat un mic orășel din județul Prahova. Protagonistul interviului era un cârciumar cunoscut care a vândut la barul său alcool contrafăcut ceea ce a dus la moartea mai multor persoane. În apărarea sa spune că nu știa ce vinde.

- Reclamă -

Urmăriți seria de interviuri atât pe site, cât și pe canalul de YouTube, Ziarul Incomod.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Femeie lovită mortal în timp ce traversa un drum din Prahova

O femeie de 62 de ani a murit sâmbătă, după ce a fost lovită de o mașină condusă de...