Un bărbat în vârstră de 40 de ani a fost reținut de către polițiștii din cadrul Secției 4 Ploiești după ce a agresat un agent de pază. Bărbatul a fost supărat că a fost oprit la ieșirea din magazin.

”La data de 5 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.4 de poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că, un agent de pază al unei unități comerciale ar fi fost agresat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoanele implicate ca fiind doi bărbați cu vârstele de 40 și respectiv 43 de ani.

Din primele verificări a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, indignat de faptul că un agent de pază l-ar fi oprit la ieșirea din supermarket, motiv pentru care i-ar fi adresat injurii și l-ar fi lovit cu pumnii în zona feței”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

Bărbatul de 43 de ani nu a necesitat transportarea la o unitate medicală de specialitate.

 

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 40 de ani din municipiul Ploiești a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet pentru luarea unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here