Scoala Politie 3
Foto cu caracter ilustrativ

Agenții de Poliție care au fost încadrați în Prahova din sursă externă au depus ieri jurământul de credință, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. Iată comunicatul emis de IPJ Prahova:

Pe 11 iulie, agenții de poliție care au câștigat concursul de încadrare din sursă externă au depus jurământul de credință.

Ceremonia, care a avut loc la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, a debutat cu intonarea imnului național al României.

În prezența întregii echipe manageriale a instituției, celor 41 de proaspeți polițiști le-au fost reamintite principalele aspecte ce țin de rigoarea meseriei pe care și-au ales-o, precum și sprijinul necondiționat care le este acordat.

De mâine, noii noștri colegi vor parcurge un stadiu de acomodare la posturile de poliție unde vor activa, după care, începând cu 25 iulie, vor urma un curs intensiv de instruire la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina.

Îi felicităm încă o dată pentru performanța lor și le urăm succes la acest început de carieră în frumoasa profesie pe care și-au ales-o!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here