Agresorii din Strejnic, care au bătut doi tineri duminică, 17 martie, au mai fost reclamați în aceeași zi pentru că făceau scandal! Un bărbat din Strejnic a sunat duminică la 112 pentru a reclama faptul că trei tineri aflați în fața casei sale făceau scandal. Polițiștii au aplicat o amendă la Legea 61/1991 privind tulburarea ordinii și liniștii publice.

Reamintim că agresorii au oprit duminică, 17 martie, o mașină care circula pe o stradă din Strejnic și i-au bătut pe cei doi tineri care se aflau în mașină, unul din aceștia suferind fractură de maxilar și fiind la ora actuală internat.

Ziarul Incomod a publicat în exclusivitate imagini cu momentul bătăii, surprinse de o cameră de supraveghere din zonă. Vezi aici imaginile și povestea completă!

Familia tânărului aflat în spital, prin intermediul societății civile profesionale de avocatură Gașpar & Asociații, a depus plângere penală împotriva agresorilor pentru loviri și alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

2 COMENTARII

  1. E si asta o varianta. O alta varianta, si se linistesc – chemati niste baieti si facut un pic de liniste intre ei, gen dinti scosi, 4 coaste rupte si scos cate un ochi. Paraziti ca astia merita sa ajunga la canal, nu intre oameni. Cunosc genul foarte bine, si altceva nu merge, daca nu te sui cu picioarele pe capul lor nu se vor potoli niciodata. O sa ii vedeti curand ca au omorat pe cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here