În februarie, te provocăm să faci shopping, să te distrezi și să câștigi premii pentru tine și pentru cineva drag. Cum poți face asta la AFI Ploiești?

Câștigi invitații duble pentru a viziona cele mai tari filme la cinema în AFI Ploiești
În perioada 14 – 24 februarie AFI Ploiești oferă 100 de invitații duble la cele mai cool filme ale momentului, în formate 2D+3D (ochelari incluși). Primești pe loc invitația dublă, pentru tine și persoana dragă, dacă vii cu bonul de cumpărături de minimum 250 de lei, în aceeași zi, la Info Desk.

Redescoperi bucuria de AFI îndrăgostit cu și mai multe premii

Exprimarea sentimentelor și declarațiile de dragoste îți pot aduce AFI Gift Card-uri în valoare de 100 lei, dacă urmărești cu atenție concursurile organizate pe paginile de Facebook și Instagram ale AFI Ploiești.

Îndrăgostiții noștri, Renata & Christian, te vor ajuta să alegi cel mai inspirat cadou, pe măsura iubirii pentru jumătatea ta: produse de beauty, haine pentru ieșirea romantică la film, cărți sau bijuterii, vei merge la sigur cu aceste propuneri. Noile colecții din magazine vor face și mai ușoară alegerea cadoului potrivit – culoare, versatilitate, calitate, prețuri avantajoase, indiferent de bugetul alocat.

Găsești inspirație pentru cadouri pe care le va iubi
Cu AFI Gift Card-ul mergi la sigur, pentru că persoana căreia i-l dăruiești să se poată bucura de shopping și să poată alege ceea ce îi place. În plus, în luna iubirii, inspirația pentru ținute la modă, tendințe în beauty, decorațiuni și timp liber, se regăsește în postările de pe canalele de social media ale mall-ului.

Redescoperă bucuria de AFI îndrăgostit alături de AFI Ploiești!

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here