maidanezi 01

maidanezi 01Problema câinilor maidanezi din Ploiești este una care persistă de foarte mult timp și nu puțini sunt cetățenii care au fost mușcați de patrupedele înfometate care umblă libere pe străzile din municipiu. Puțin știu, însă, că primăria se face răspunzătoare penttru aceste episoade și că pot obține bani dacă atacă în instanță municipalitatea pentru ceea ce li s-a întâmplat. Avocatul Dan Gașpar vă explică ce aveți de făcut:

“În cazul în care se stabilește că aceșt câini nu au stăpân, va trebui identificată instituția care răspunde de grija acestor animale, respectiv se dă în judecată fie Primăria Municipiului Ploiești, fie Consiliul Județean Prahova. Împotriva acesteia se poate îndrepta atât cu o plângere penală împotriva angajaților pentru neglijență în serviciu, cât și cu o acțiune în instanță pentru a obține daune morale și materiale din acest incident, respectiv cheltuieli medicale, dar și daune materiale dacă le-a fost afectată și altă activitate”, a declarat Dan Gașpar pentru Ziarul Incomod.

Incomod v-a prezentat cazul unei femei de 58 de ani din Ploiești, care a ajuns la spital după ce a fost desfigurată de maidanezii de pe un câmp din municipiu. Mai multe detalii despre caz puteți citi AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here