Încă un adolescent a fost adus la audieri în cazul crimei din Moara Nouă care a avut loc noaptea trecută! Este vorba despre un băiat de 15 ani, suspect că l-ar fi înjunghiat pe copilul de 13 ani alături de celălalt presupus autor al crimei, în vârstă de 19 ani.

Potrivit unor surse, cei trei băieți se cunoșteau și chiar îi lega o prietenie cunoscută în comunitate. Nu se știe deocamdată motivul crimei, dar se pare că cei doi, de 15, respectiv 19 ani, l-ar fi înjunghiat pe copilul de 13 ani (foto sus) de peste 20 de ori.

Cadavrul a fost găsit în baia casei suspectului de 19 ani chiar de către tatăl presupusului autor, care s-ar fi întors de la serviciu la miezul nopții, la scurt timp după ce s-ar fi petrecut crima.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, victima ar fi primit în cursul zilei de ieri un sms prin care era chemat să iasă din casă, însă, anumite surse spun că la ora actuală telefonul copilului nu a fost găsit și că, de asemenea, a dispărut o bijuterie pe care o purta.

Atât părinții copilului ucis, cât și mama presupusului agresor de 19 ani, lucrează în străinătate. Băiatul care a fost ucis era crescut de bunici, care noaptea trecută l-au căutat când au văzut că nu este acasă, până la miezul nopții când au văzut mașinile de salvare și de poliție în fața casei suspectului și au aflat ce s-a întâmplat.

Cei doi suspecți încă sunt audiați la această oră de anchetatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here