Ziarul Incomod demarează o campanie media axată pe relația dintre cetățeni/clienți și furnizorii de produse/servicii: “Alegerea cititorului”. Ce urmărim? De ce este important să votezi? Urmărim ca opinia voastră să fie cunoscută de firmele de la care achiziționați diverse produse sau servicii. Vom aduce la cunoștința acestora rezultatul sondajului, fapt care îi va stimula să îmbunătățească produsele și serviciile oferite. Totodată, acest sondaj le va fi folositor și societăților comerciale, care vor cunoaște astfel percepția clienților. Vă încurajăm să vă motivați votul exprimat, printr-un comentariu la acest sondaj de opinie. De asemenea, puteți folosi secțiunea comentarii și pentru eventuale sugestii sau reclamații la adresa firmelor respective.

Luna aceasta dorim să aflăm care este locul preferat de unde vă faceți cumpărăturile și am optat pentru cele mai reprezentative marketuri, supermarketuri și hipermarketuri. Sondajul va fi activ în perioada 1 octombrie 2017 – 31 octombrie 2017. La final, câștigătorul va primi din partea redacției Incomod o diplomă “Alegerea cititorului” și un banner pe site care va fi postat luna următoare, în care vom anunța că magazinul respectiv este alegerea cititorului Incomod.

CARE ESTE LOCUL PREFERAT DE UNDE VĂ FACEȚI CUMPĂRĂTURILE?

AUCHAN
CARREFOUR
CORA
KAUFLAND
LIDL
MEGA IMAGE
METRO
PENNY MARKET
PROFI
SELGROS

2 COMENTARII

  1. @Corina, probabil pentru că nu e supermarket?! Ai vazut tu mentionata alta piata, vest, hale etc.? Sau ai vrut doar sa faci reclama si fraierii au muscat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here