fbpx
miercuri, mai 31, 2023

Alertă în București. Un bărbat a amenințat la 112 că va împușca un polițist la întâmplare

Citește Și

- Advertisement -
Un bărbat a sunat la 112 și a amenințat că va împușca un polițist dacă agentul care a accidentat mortal o fetiță, în București, nu va fi arestat. 

”În seara de 16 ianuarie 2022, prin apel 112, un bărbat a anunţat că, dacă nu va fi arestat poliţistul implicat în accidentul rutier, va face el dreptate, menţionând că va folosi armă de foc”, transmite Poliţia Capitalei citată de News.ro.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Poliţia Sectorului 6 s-a sesizat din oficiu şi face verificări în vederea identificării persoanei care a sunat.

- Advertisement -

Bărbatul ar fi sunat de pe o cartelă telefonică, ceea ce face dificilă identificarea.

Bărbatul ar fi specificat că, în cazul în care nu va reuși să-l împuște pe agentul implicat în accident, în cazul în care acesta nu va fi arestat, va viza orice polițist pe care îl va întâlni.
- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Am ajuns la limita răbdării față de infractorii ăştia’ în uniformă şi în robă…care măsluiesc şi muşamalizează dosarele penale în favoarea infractorilor , indiferent de mediul din care provin !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greva profesorilor: Sindicatele au respins oferta Guvernului

Sindicaliștii din Educație au respins oferta Guvernului, de mărire a salariului cu 1.000 de lei brut pentru profesori și...

Mai Multe Articole Ca Acesta