UPDATE
Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe casa scării, în interiorul unui bloc situat pe strada Domnișori (Ploiești) este un aer iritant și nu se poate respira.

Astfel, potrivit IJP Prahova, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție pentru cercetări. În urma verificărilor s-a constatat faptul că un locatar ar fi folosit un spray iritant cu piper. Nicio persoană nu a acuzat stări de rău.
Bărbatul care a folosit pulverizat soluția iritantă a fost condus la secție iar polițiștii continua cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Marți seară locatarii unui bloc din Ploiești au fost evacuați după ce a fost sesizată persistența unui miros înțepător pe casa scării.

Marți seară 14 locatari ai unul bloc de locuințe de pe strada Domnișori din Ploiești au fost evacuați în urma apariției unui miros înțepător pe casa scării.
Potrivit reprezentanților ISU Prahova, un echipaj de pompieri și unul de prim ajutor au asigurat măsurile specifice în astfel de situații.
S-a procedat la ventilarea încăperii.

Imagine cu caracter ilustrativ, renasterea.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here