wizz air

Un pasager care se îmbarca la bordul unui avion Wizz Air pe Otopeni cu destinația Pescara, Italia, a murit după ce i s-a făcut rău.

“În timpul îmbarcării zborului Wizz Air W6 3121 de la Bucureşti spre Pescara (din data de 3 octombrie) unul dintre pasageri a avut o urgenţă medicală pe podul mobil de îmbarcare al terminalului. În conformitate cu procedurile de operare, echipajul a întrerupt imediat îmbarcarea și a solicitat intervenţia medicilor.

Wizz Air regretă să confirme că, în ciuda asistenței medicale de specialitate oferite imediat de către echipa medicală a aeroportului, viaţa pasagerului nu a putut fi salvată. Din motive de confidențialitate, nu sunt disponibile informații în legătură cu pasagerul sau problema medicală. Wizz Air transmite sincere condoleanțe familiei pasagerului.

Pasagerii au fost debarcați și li se oferă gustări și băuturi răcoritoare. Aeronava va decola imediat ce autoritățile vor finaliza formalitățile necesare. Deși situația nu depinde de companie, echipajul face toate eforturile necesare pentru a se asigura că întârzierea și impactul asupra pasagerilor noștri sunt minime.”, spun reprezentanții companiei pentru realitatea.net.

Avionul trebuia să decoleze la ora 11.30 și a fost reprogramat pentru ora 15.30.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here