Update 11.05: Garda de Mediu a făcut măsurători și, potrivit acestora, nu se confirmă că este vorba despre un transport radioactiv. Potrivit unor surse, reprezentanții firmei de transport au solicitat date despre apelul efecuat la 112, pentru a acționa în judecată apelantul. Camionul are numere de Sălaj.

Se pare că persoana care a făcut apelul ar fi activist Greenpeace.

Știrea inițială: 

Alertă în Prahova, după ce un apel la 112 a anunțat că la groapa de gunoi din Băicoi un transport care vine de la Cluj aduce produse radioactive. Reprezentanții Gărzii de Mediu și ai Poliției Prahova, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sunt la fața locului și fac verificări.

Potrivit unor surse, transportul, în speță un camion, oficial, în acte, aduce nămol din zona județului Cluj, dar cel care a sunat la 112 susține că în realitate camionul aduce produse radioactive.

Vom reveni cu detalii!

1 COMENTARIU

  1. La ploiesti merge orice , al dracului namol trebuia adus.la 300 km .Stiti cat de ieftin e un detector geiger muller.. cumpărați unul si cu martori anuntati ministerul mediului(poate s,a schimbat ceva .cu guvernul asta,deși nu cred Cred.ca s,au gandit ca noi ploestenii suntem mai rezistenți la radiații, ca la gaze ne,au încercat,fara sa.intervină , de.ani de.zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here