fbpx
luni, aprilie 22, 2024
spot_img

Alexandra Crăciun: „Ayad nu mai este membru. Intenționez să candidez în conducere, dar nu ca președinte”

Citește Și

- Reclamă -

Continuă tensiunile în Partidul Național Liberal Prahova, unde se organizează alegeri pentru conducerea structurii județene de tineret! Deși inițial Ayad al Hasoon, actualul președinte, înființase o comisie de organizare a alegerilor care urmau să aibă loc sâmbătă, 14 octombrie, aceasta a fost înlocuită cu o alta și alegerile reprogramate pentru marți, 17 octombrie. Miza se pare că este aceea ca Ayad al Hasoon să nu fie reales președinte TNL Prahova, în locul său fiind vehiculate două nume: Alexandra Crăciun și Cezar Grama. În plus, Ayad al Hasoon a fost radiat din partid la ședința Biroului Permanent Județean de miercuri, 11 octombrie, dar se pare că va contesta această decizie, fiind și membru al Curții de Arbitraj din Consiliul Național.

Contactată de reporterii ziarului Incomod pentru un punct de vedere, Alexandra Crăciun a declarat că intenționează să candideze în conducere, dar nu ca președinte.

- Reclamă -

„Pot să vă garantez că nu voi fi candidatul TNL Prahova. Nu îmi doresc președinția. Fiind dintre cei mai vechi din partid, cred că era de așteptat să candidez, dar nu îmi doresc. Intenționez să candidez în conducere, dar nu ca președinte. Comisia de Organizare a Alegerilor Națională a numit o nouă Comisie de Organizare a Alegerilor la Prahova, aceasta fiind validată se va ocupa în continuare de organizarea alegerilor până la finalizare. Mai mult de atât, Ayad nu mai este membru, nu există asta cu „nu poate fi dat afară din partid pentru că este membru în Comisia…”, nu. S-a făcut radiere, nu excludere pe procedură, doar radiere și statutul în art. 22 alin. 2 spune clar că pot fi radiați orice membri, chiar și președinte de filială la seniori să fii fost, dacă nu îndeplinea condiția respectivă același lucru s-ar fi întâmplat.”, a declarat Alexandra Crăciun pentru ziarul Incomod.

Contactat de reporterii noștri, Ayad al Hasoon a spus că momentan nu vrea să comenteze situația din partid.

„Nu vreau să comentez momentan situația de la TNL Prahova. Voi reveni cu un punct de vedere după finalizarea alegerilor”, a spus Ayad al Hasoon.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Din punctul meu de vedere, care știe cum a ajuns acest Ayad președinte la TNL Prahova, susținut si ajutat atunci de niste autointitulați lideri politici liberali cărora mi e jena de jena lor sa le pronunț numele,cum si prin ce mijloace a întreținut o parte a acestei organizații, afirm cu tărie ca viitorul președinte al acestei formațiuni trebuie sa fie clar, roman, sa dea dovada de elemente reale si vizibile de buna credință, seriozitate, capacitate politica si liberalism curat in instalație!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

PSD Prahova: Iulian Dumitrescu anunță că doreste să candideze din nou pentru aceeaşi funcție despre care procurorii spun că i-a adus beneficii ilegale de...

PSD Prahova a emis un comunicat de presă ca reacție la faptul că Iulian Dumitrescu, președintele suspendat al Consiliului...
Sari la conținut