Alexandri Nicolae reacționează în urma scandalului izbucnit la PNL Ploiești între tineri și seniori! Reamintim că sâmbătă, 7 octombrie, organizația municipală de tineret a avut alegeri în urma cărora a fost ales președinte Gabriel Stoica. La scurt timp, însă, spun tinerii, secretarul general PNL Prahova, Alin Moldoveanu, a schimbat comisia de validare a alegerilor. În plus, tinerii spun că atunci când au mers la sediul partidului din strada Basarabi pentru a ține ședința au găsit yala schimbată, surse din PNL spunând că acest lucru a fost făcut de primarul Adrian Dobre și de Alexandri Nicolae pentru a-i împiedica să țină ședința.

În replică, Alexandri Nicolae spune că nu e a schimbat yala, dar că din punctul său de vedere adunarea generală de la ședința de sâmbătă a celor de la tineret este nulă. Nicolae spune că doar 16 din cei 73 de tinere care erau pe convocatorul de la ședință sunt cu adevărat membri PNL, dar că 15 dintre aceștia nu și-au plătit cotizația la partid.

“Nu am schimbat absolut nicio yală pentru că eu nu sunt secretarul filialei municipale și nici președinte și nu am știut, am aflat ieri că s-ar fi schimbat o yală la acest sediu, când s-a schimbat nu știu, că nu mai dețin cheie de la sediu de acolo de foarte mult timp pentru că nu mai sunt secretar de foarte mult timp. Nu știu de această chestiune, de unde știu tinerii de așa ceva e problema lor, trebuie să și probeze acest lucru. Ei spun că sâmbătă s-ar fi schimbat, n-am fost acolo. Noi am avut o ședință vineri, s-a făcut o verificare a membrilor care au fost aduși la noi pe un convocator pentru adunarea generală la tinerea. S-a depus în data de 4, iar secretarul filialei a văzut acolo niște nume care ni se păreau necunoscute, a cerut o verificare la sediul județean în baza de date my pnl și ne-a răspuns județul că dintr-o listă de 73 de oameni puși de ei pe un convocator, doar 16 sunt membri ai partidului, 56 nu. Atunci noi am intrat într-o stare neplăcută. Am primit niște reclamații de la membri de partid ai organizației municipale sub 35 de ani care nu au fost convocați și a trebuit să facem niște verificări. Am constatat că acel convocator cuprinde 73 de nume, dintre care 16 sunt în baza de date au my pnl și 56, nu. Dacă ei au ținut o adunare generală pe baza acelui convocator din punctul meu de vedere este nulă, nu poți să aduci oameni din afară, ne-membri de partid, să participe la o adunare a tineretului. Nu știu ce drepturi avea Alin Moldoveanu, noi ne-am referit doar la treaba noastră, ce a făcut județul nu e treaba noastră. Noi în urma verificărilor am constatat că din cei 16 care erau în baza de date my pnl, 15 nu aveau niciun leuț achitat pe anul 2017 cotizație”, a declarat Alexandri Nicolae pentru ziarul Incomod.

În replică, tinerii spun că au fost scutiți de plata cotizației de către Adrian Dobre, președintele PNL Ploiești.

“Primarul nu decide, din punctul meu de vedere, nici în calitate de președinte, ceva împotriva statutului. Eu nu știu dacă e adevărat ce spun tinerii, eu nu cred că Adrian Dobre le-a spus așa ceva acum un an de zile. Ei pot să spună multe. Eu nu cred pentru că statutul e foarte clar. Noi am constatat acest lucru și am dispus conform art. 22, alin. 2, lit. a care spune foarte clar: membrii de partid care nu își plătesc cotizația mai mult de șase luni vor fi radiați. Și am cerut radierea din baza de date. Asta a fost singura decizie pe care a luat-o organizația municipală. Restul, ce a hotărât județul vizavi de organizația de tineret, noi nu știm. Oricum, noi am propus radierea, nu o hotărâm noi, o hotărăște organizația județeană. Am orpus-o tocmai pentru a se clarifica aspectele. Suntem pentru adunare generală la tineret, la Ploiești, făcută în condiții statutate, cu membrii care sunt sub 35 de ani în baza partidului, cu anunțarea tuturor așa cum spune statutul.”, a mai explicat Alexandri Nicolae.

Reporterii noștri i-au contactat și pe Alin Moldoveanu și pe Adrian Dobre pentru puncte de vedere referitoare la această situație, dar nu răspuns la telefon.

Citește și:

Tinerii din PNL Ploiești, amenințați că vor fi excluși din partid. Ayad al Hasoon, atac dur la adresa lui Alin Moldoveanu: „are o atracție pentru Kim Jong-un”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here