fbpx
duminică, iunie 16, 2024
spot_img

Alexandru Săraru (AUR): ”Un politician de calitate trebuie să fie integru și să nu aibă motive să fie șantajat”

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Alexandru Săraru, candidatul AUR pentru Primăria Ploiești, și-a făcut un nume nu doar în politică, ci și în domeniul educației și economiei. Specialist în economie și profesor de matematică, Săraru este cunoscut pentru meditațiile gratuite oferite elevilor și pentru opiniile sale tranșantee despre sistemul de învățământ din România.

Alexandru Săraru a vorbit deschis despre parcursul său politic și viziunea sa pentru viitorul Ploieștiului. Săraru și-a început cariera politică la vârsta de 18 ani, alăturându-se Partidului România Mare (PRM), unde a fost atras de valorile de patriotism, naționalism și dragostea de țară.

- Reclamă -

„Mi-am dat seama că nu poți să faci nimic în această țară dacă nu ești implicat în politică,” a declarat Alexandru Săraru.

După moartea lui Corneliu Vadim Tudor, Săraru a simțit că nu se mai regăsește în PRM și a decis să părăsească partidul. Ulterior, s-a alăturat Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), partid în care a găsit valori comune cu ale sale.

„Am intrat în AUR pentru că patriotismul și dragostea de țară sunt lucrurile ce caracterizează acest partid și consider că am făcut o alegere bună, deoarece se dovedește că tot ce s-a promis s-a făcut”, a afirmat Săraru.

- Reclamă -

Pe lângă implicarea sa politică, Săraru este cunoscut și pentru contribuțiile sale în educație. În calitate de profesor de matematică, el oferă meditații gratuite elevilor, demonstrându-și astfel angajamentul față de comunitate și dorința de a sprijini viitoarele generații.

Săraru a subliniat și caracteristicile esențiale ale unui politician de calitate.
Un politician de calitate trebuie să fie integru și să nu aibă motive să fie șantajat, iar în spate să aibă o experiență dovedită prin fapte și nu doar un CV stufos pe hârtie. Un lucru important, din punctul meu de vedere, este să nu uiți de unde ai plecat și cu ce oameni ai plecat la drum, ceea ce este cel mai greu în ziua de astăzi. Acel politician trebuie să fi făcut ceva care să demonstreze că merită acea funcție”, a explicat el.

Cu o viziune clară și cu dedicare pentru valorile sale, Alexandru Săraru este pregătit să lupte pentru un viitor mai bun pentru Ploiești. Alegerile din 9 iunie vor fi un moment decisiv pentru oraș, iar Săraru își propune să aducă schimbări semnificative pentru Ploiești și pentru cetățeni.

”Dragi ploieșteni, pe 9 iunie aveți șansa să alegeți un lider dedicat, un om care își iubește cu adevărat țara și comunitatea. Sunt singura soluție viabilă pentru Ploiești”, a declarat Alexandru Săraru.

- Reclamă -

(PE – Cod CMF 21240330)

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Femeie lovită mortal în timp ce traversa un drum din Prahova

O femeie de 62 de ani a murit sâmbătă, după ce a fost lovită de o mașină condusă de...