cocos

cocosAlin Cocoş a fost adus, azi, din arestul Poliţiei Capitalei la DNA, pentru a fi audiat într-un dosar. Surse judiciare spun că fiul lui Dorin Cocoş a fost chemat, cel mai probabil, să dea declaraţii în calitate de martor.

Poliţiştii l-au adus pe Alin Cocoş la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în jurul orei 11.00. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că, la acest moment, Alin Cocoş nu are nici o calitate într-o altă cauză, în afara dosarului cunoscut ca “Bica 2”, disjuns din cel al despăgubirii ilegale acordate lui Gheorghe Stelian, pentru un teren supraevaluat.

El a fost trimis în judecată pentru complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la dare de mită.

Potrivit surselor citate, Alin Cocoş va da declaraţii la DNA, cel mai probabil, în calitate de martor într-un alt dosar.

Alina Bica, Dorin Cocoş, Alin Cocoş, Ionuţ Mihăilescu şi Adriean Videanu au fost trimişi în judecată în 27 februarie, în cel de-al doilea dosar al fostei şefe a DIICOT.

Instanţa supremă a decis, în 28 februarie, ca Alina Bica, Dorin şi Alin Cocoş şi Ionuţ Mihăilescu să fie judecaţi în arest preventiv.

În cazul fostului ministru al Economiei Adriean Videanu, instanţa a dispus să fie judecat sub control judiciar, dar a ridicat interdicţia de a se apropia de Dorin şi Alin Cocoş şi de Ionuţ Mihăilescu.

Omul de afaceri Dorin Cocoş şi fiul acestuia, Alin Cocoş, şi-au recunoscut faptele pentru care au fost trimişi în judecată în dosarul “Bica 2”, a declara unul dintre avocaţii acestora.

Sursa: www.click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here