Candidatul independent la Primăria municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, face apel către toate formațiunile politice și alianțele electorale, către toți candidații și echipele acestora, la decență și corectitudine în ultima săptămână a campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.

“Putem și trebuie să încheiem această campanie într-un mod pozitiv și constructiv, fără atacuri la persoană, fără minciuni și încercări murdare de manipulare a electoratului. Fac un sincer apel la decență și corectitudine! Având în vedere atacurile permanente la adresa mea, dar mai ales pe cele la adresa familiei mele, precum și informațiile cu privire la pregătirea, în laboratoarele unor partide, de noi atacuri la adresa unor candidați, inclusiv la adresa mea, consider că astfel de lucruri nu trebuie tolerate sub nicio formă. O bătălie politică trebuie dusă bărbătește, cu fair-play și nu cu atacuri care să implice copiii și viața de familie! În ceea ce mă privește, voi avea până la capăt o campanie frumoasă și corectă, bazată doar pe adevăr! Pe susținătorii mei îi rog să facă același lucru și să nu răspundă eventualelor provocări!”, este mesajul lui Alin Moldoveanu, potrivit https://campinatv.ro/

Sursa FOTO campinatv.ro

2 COMENTARII

  1. Nu cred ca va referiti si la PNT-MM !
    Respect pentru D-na Dr. Maria Zaharia, care candideaza in mun. Campina sub sigla Partidului National Taranesc – linia Maniu-Mihalache … Succes.

  2. Acest candidat “independent” a fost membru PNL, chiar secretar de stat, pana inainte de a-si depune candidatura. A fost nevoit sa devina “independent” pt ca PNL nu putea sustine 2 candidati in ac timp (tiseanu si moldoveanu). La Poiana a fost pus in functie de PNL. Acum este sustinut de Partidul Verde, deci faza cu “independent” este pentru naivi. De asemenea, tot acuza nu stiu pe cine de campanie murdara, cand de fapt la adresa lui nu s-a spus nimic altceva decat adevarul, ca este condamnat penal (fapt care poate fi verificat). In schimb sunt absolut convins ca este Campina plina de zvonuri pornite de el despre ceilalti candidati.

    Ramane de vazut care este calitatea oamenilor din Campina! Eu stiu ca putem mai mult. Haideti la vot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here