gorghiu

gorghiuAlina Gorghiu, co-președintele PNL, ar urma să fie inclusă în sondajele partidului pentru Primăria București, potrivit unor surse liberale.

Liberalii vor face mai multe sondaje de opinie pe acest subiect peste câteva săptămâni, primul dintre ele vizând profilul candidatului și urmând ca numele candidaților să fie bătute în în acest an.

Astfel, se pare că pe lângă numele deja vehiculate pentru Primăria Capitalei, Ludovic Orban, Marian Petrache, Cornel Pieptea ar urma să fie testată și co-președintele PNL Alina Gorghiu. „ Pe Cornel Pieptea nu îl știm noi, în partid, dar apoi bucureștenii. Pentru Alina poate fi o oportunitate dacă o să câștige că se legitimează să rămână președinte și după alegerile din 2017 și poate să fie o trambulină pentru postul de premier sau de președinte, ca Băsescu”, a precizat un lider PNL, pentru evz.ro, prezent la eveniment. Pe de altă parte, potrivit altor liberali, Gorghiu nu și-ar fi exprimat în partid dorința de a deveni primar al Bucureștiului.

Printre numele noi vehiculate pentru alte primării au apărut și cel al lui Mihai Tararache pentru Constanța sau Mihai Răzvan Ungureanu pentru Primăria Iași.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here