Un medic de la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești nu scapă de gura foștilor pacienți, care se declară nemulțumiți de acesta, ba chiar aduc acuzații foarte grave la adresa doctorului.

Citește și: Clipe de coșmar pentru o femeie care și-a dus tatăl la Spitalul Județean: ”Mi-a spus să îl împărtășesc înainte de operație”

Este vorba despre medicul Drilea, medic chirurg în cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Despre acest medic, cititorii noștri susțin că ar pune diagnosticul după ureche și că principiul său ar fi ”la mine pacientul este internat–operat–externat”.

În postarea pe care o prezentăm mai jos, o pacientă a unității spitalicești povestește că a mers cu tatăl său la UPU, unde a fost consultat de doctorul Drilea. Femeia susține că tatăl său a fost diagnosticat cu ocluzie intestinală și potrivit doctorului ar fi trebuit operat de urgență. Numai că, a două zi, în urma unei colonoscopii s-a dovedit că tatăl femeii nu avea nimic grav și ar fi fost operat degeaba.

Acelasi lucru am pățit cu tatăl meu in Ianuarie 2015 . Același Dr. Drilea care era de serviciu , l-a consultat la UPU , i-a pus același diagnostic ,, ocluzie intestinală ” , ne-a speriat f. tare pt ca ne-a spus ca trebuie operat urgent si l-a internat la Chirurgie 1 unde era de garda . L-am păzit pe tata împreuna cu sora mea toată noapte pentru nu vroiam sa il operam . Era foarte ciudat ca Dr Drilea vroia sa-l opereze neaparat chiar in acea noapte , mai ales ca la un moment dat s-a supărat pt ca a inteles ca nu suntem de acord sa il operam si ne-a făcut o schema pe hârtie . A scris ,,la mine pacientul este internat – operat – externat „, deci operație era obligatorie daca ajungeai la chirurgie .Pana la urma a hotărât ca dimineața sa ii faca o colonoscopie si bine înteles ca nu era ocluzie intestinală , avea un mega colon si o constipație cronica . In concluzie il opera degeaba . Poate reușește cineva sa faca ceva cu acest Dr . Drilea care cu siguranța a operat multi pacienți care probabil se vindecau doar cu un tratament . Pot spune ca am trăit chiar clipe de coșmar :(( Ma întreb cum o fii ajuns acest Dirlea sa profeseze ?

Citește și: Noi acuzații cu privire la actul medical din Spitalul Județean: ”În loc să te ajute, te omoară!” (GALERIE FOTO)

2 COMENTARII

  1. Buna ziua,
    Ma numesc Radu Laurentiu Narcis, pe data de 12.11.2016 am avut parte de un cumplit accident de circulatie pe centura orasului Sinaia, de acolo am fost trimis cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgente Ploiesti in stare foarte grava, aveam hemoragie interna, hemotorax si leziune de pancreas. Ajuns la spital Domnul Doctorul Drilea Eugen era de garda, ma vazut, ma consultat cat a putut de repede…dandu-mi 30% sanse de supravietuire Domnul Doctor ma dus imediat in sala de operatie, acolo sa straduit, a dat din Dansul tot ce a avut mai bun pentru ca eu sa fiu salvat, pe aceasta cale vreau sa-i multumesc din suflet pentru tot ce a facut pentru mine, datorita Domnului Doctor Drilea Eugen eu sunt astazi in viata, este un mare caracter, este un om deosebit care se dedica, care pune suflet si pasiune de fiecare data cand intra in sala de operatie ca totul sa iasa bine. Multumesc si un respect deosebit pentru tot personalul Spitalului Judetean de Urgente Ploiesti, oameni care stiu sa slaveze vieti…BRAVO !!!

  2. Buna ziua,Ma numesc Mihaela.In februarie 2016 tatal meu a fost internat de urgenta intr-o stare critica in care credeam ca o îl pierdem,dupa care a fost diagnosticat de cancer de colon de catre domnul dr Drilea Eugen.Totul a iesit bine datorita perseverantei si interesul care la dat ca tatal meu s-a aiba o calitate de viata cit mai buna.La o saptamîna a trebuit operat de prostata tot de domnul dr Drilea Eugen.Deci eu pot sa spun ca este un profesional si are ematie cu pacienti.Interesul dînsului si actitudinea sa mia salvat tatal.Intrucît tatal meu a trebuit operat din nou dupa 10 luni din anumite complicati secundare de la chimioterapie.Tatal meu a fost internat de urgenta intr-o stare foarte grava dupacare a fost operat si multumita dr Drilea Eugen care a pus toate conostiinte sale ca medic si persoana.Felicitari domnule doctor si va multumesc frumos pt tot ce ati facut pt tatal meu.Va salut cu stima.Mihaela Ionascu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here