Foto cu caracter ilustrativ

Alunecări de teren în mai multe localităţi din Prahova din cauza ploilor abundente din ultima perioadă!

Mai multe drumuri aflate în zona de deal au fost blocate parţial sau total din cauza alunecărilor de teren şi a aluviunilor aduse pe carosabil.

Conform reprezentanților Consiliului Judeţean Prahova, la Bertea şi Jugureni, unde fuseseră cele mai mari probleme din punct de vedere rutier, se poate circula în siguranţă în acest moment.

Potrivit acestora, în ultimele zile s-a lucrat intens pe DJ 101T şi DJ 100H, drumuri care erau blocate în mai multe puncte.

În primul caz, este vorba despre şoseaua care asigură legătura între Bertea şi satul Lutu Roşu, una cunoscută, din cauza reliefului, pentru desele probleme produse din cauza alunecărilor de teren.

Pentru câteva zile, locuitorii din Lutu Roşu rămăseseră izolaţi, accesul asigurându-se doar pentru pietoni şi oricum cu mare dificultate.

Au fost alunecări de teren în trei puncte, pe acest traseu, drumul fiind blocat de aluviuni.Totodată, mai multe podeţe fiind avariate grav.

În urma lucrărilor de urgenţă comandate, reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova anunţă că în zonă s-a reluat circulaţia rutieră în condiţii normale.

FOTO cu caracter ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here