sursa: republikanews.ro

Mare agitație mare ieri la Consiliu Județean Prahova. Pe când cerul arunca peste noi găleți cu apă de ploaie, la cejeu era ședință. Aveau oamenii umbrelă asortată la merțane și gipane și-au putu ajunge la paranghelie. Două proiecte de hotărâre pe ordinea de zi au fost pentru finanțarea unor obiective din Republica Moldova. Bun. Frații noștri de peste Prut, Prahova este foarte activă acolo, deci să-i ajutăm ca între frați. Toată lumea și când zic toată lumea mă refer la consilierii județeni care trebuiau să voteze, a fost de acord. Pacea și unanimitatea păreau că se pogoară asupra CJ-ului precum zefirul de primăvară peste țară. DAR… Că întotdeauna e un dar (a nu se citi cadou) în viață.

DAR una bucată consilier pe numele de botez și de buletin Nicușor (salut Nicule!) Răducanu care s-o fi văzut dimineața în oglindă și i s-o părut că seamană cu Horea, Cloșca și Crișan, s-a opus. S-a erectat patriotismul de prahovean în el și s-a opus. Că a zis gura lu’ domnu consiler că frații noștri de peste Prut nu e frații noștri. Că a fost el la Chișinău și i-au zis niște oameni de acolo că ei trag cu URSS-ul nu cu România.

Păi dacă dădeai rulmenții și ciorapii de damă la suprapreț în obor la Chișinău, ce vroiau, să te iubească? Data viitoare du-te cu niște carpete gen ”Răpirea din Serai cu mascați”, ”Lampa lui Aladin cu încărcare solară” și ”Șeherezada la scăldat cu cei șapte pitici” și o să vezi cât de prietenoși sunt frații moldoveni.

Din fericire proiectele au trecut cu tot cu votul împotrivă a ”patriotului” Nicușor. Ura, ura, ura. Pentru Nicu, of course.

PS. Să nu fim răi cu omul că a avut săracu patru coaste rupte și una fisurată. Sau trei rupte și… Mă rog. Ia zi, te-ai pus cu vreun rus (că mai sunt și ruși e acolo, e adevărat) din Chișinău la skandenberg sau ai citit în Arici Pogonici despre viața și activitatea lui Marilyn Manson (da-i pe google dacă nu înțelegi)?

PS1. Omul e de la PNL, deci liberal, deci înțelegeți…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here