fbpx
joi, iunie 1, 2023

Ambasada Suediei, trolling pentru Dragnea cu ABBA, cinci conspiratori și tentativa de asasinare a regelui Gustav

Citește Și

- Advertisement -

Ambasada Suediei a avut miercuri pe Facebook două postări care au ironizat subtil ipoteza tentativei de asasinat lansată marți seară de Liviu Dragnea. Șeful PSD s-a încurcat în detalii a doua zi când a vorbit despre cei patru presupuși asasini de la Athenee Palace, iar Ambasada Suediei a postat în primă fază un anunț despre grupul ABBA, care are fix patru membri.

Internauții s-au amuzat copios, dar distracția a continuat când ambasada a postat povestea unui celebru asasinat din secolul 18, când regele suedez Gustav III a fost împușcat la Operă de cinci membri ai aristocrației. ”Cinci conspiratori și o tentativă de asasinat la operă”, se intitulează postarea.

- Advertisement -

Câteva zile mai târziu, regele a murit din cauza rănilor. ”Povestea regelui Gustav III e una dintre cele mai interesante din istoria regalității suedeze. Moștenirea sa e extrem de puternică și azi, mai ales sub forma unor importante clădiri și instituții, precum Academia, Teatrul Regal, Opera și Baletul”, scrie Ambasada.

Reamintim că Ambasada Suediei a mai fost în atenția publică în urmă cu trei săptămâni, când a rezistat presiunilor venite dinspre guvern să declare că plăcuțele M..E PSD sunt ilegale. Ambasada a susținut constant că plăcuțele sunt obținute legal în Suedia și că pot fi utilizate și în România.

Vezi aici postările Ambasadei Suediei!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta