Fosta șefă a Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, a fost citată astăzi la sediul DNA Ploiești, pentru a fi audiată, se pare, într-un nou dosar de corupție. Deși Pătru a ajuns încă de dimineață la sediul DNA, nici până la această oră nu au început audierile.

Se pare că avocatul Anei Maria Pătru a depus cerere de recuzare a procurorilor, în speță a procurorului șef al DNA Serviciul Teritorial Ploiești, Lucian Onea, și al unui coleg al acestuia. Fiind vorba de procurorul șef al DNA Ploiești, cererea a fost trimisă prin fax la sediul central DNA, iar la această oră se așteaptă răspuns. În cazul în care cererea de recuzare va fi acceptată, ar trebui ca alți procurori să vină pentru a o audia pe Ana Maria Pătru. Dacă cererea va fi respinsă, continuă anchetarea cu cei doi procurori de la Ploiești.

De asemenea, potrivit unor surse, avocatul lui Pătru a cerut și ca ancheta să fie mutată la o altă unitate teritorială a DNA sau chiar la sediul central de la București.

Reamintim că, de asemenea, trei inspectori de la Consiliul Superior al Magistraturii au venit la DNA Ploiești. Potrivit reporterilor de la fața locului se pare că inspectorii au venit să verifice dosarul Anei Maria Pătru în care urmează să fie audiată.

Reamintim și faptul că, atunci când a ajuns la sediul DNA, Ana Maria Pătru le-a declarat reporterilor prezenți că șeful DNA Ploiești, Lucian Onea, face parte dintr-un grup infracțional organizat.

Vezi aici declarația completă – video!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here