fisc prahova

fisc prahovaÎn această săptămână, câteva mii de prahoveni au primit de la ANAF somaţii privind plata retroactivă a CAS-ului pe venituri obţinute în 2012 şi calculate la nivelul salariului minim pe economie.

Citește mai multe aici: 500 lei datorie la CAS pentru 120 lei dobândă la un depozit! Caz incredibil în Ploiești!

Practic, oamenii s-au trezit în situaţia aberantă de a plăti 468 de lei, mulţi fiind chiar angajaţi la stat, pentru că au obţinut venituri mult mai  mici, decât CAS-ul impus acum de fisc.

Astăzi, vă prezentăm un document emis de ANAF unuia dintre contribuabilii pe care fiscul l-a scos dator după trei ani. Este vorba de o adresă care poartă antetul fiscului în care se menţionează că este vorba de probleme tehnice care generează decizia de regularizare a CAS-ului în valoare de 468 de lei!
“In 12.03.2015 in contul meu de pe Spatiul Virtual Privat, pe site-ul ANAF, am vazut aparitia sumei de 468 lei  ca fiind restanta de plata. Am facut o sesizare on-line din contul Spatiul Virtual Privat. Atasat aveti raspunsul primit de la ANAF, raspuns care precizeaza ca nu am de plata suma de 468 lei. Acum două zile mi-a venit prin poştă somaţia de plată de la ANAF pentru CAS-ul în valoare de 468 de lei. Cum este posibil aşa ceva?” ne-a transmis cititorul nostru, Cristian C.
În astfel de situaţii s-ar putea afla mulţi dintre contribuabilii scoşi acum datori de fisc, însă aceştia sunt nevoiţi să piardă timp şi bani pentru a contesta deciziile de impunere!

Sursa: www.observatorulph.ro

anaf decizie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here